Ahojte, na zaciatok by som vas chcela poprosit, aby ste ma neodsudili. viem, ze tu ste baby, ktore su bud tehotne, alebo sa snazia o babatko, len som nevedela, na koho sa s tymto obratit...mate prosim vas nejake skusenosti (or z pocutia) o ucinku tabletky po? s priatelom sme mali nechraneny styk v 11. dni mojho cyklu, nedoslo k prieniku spermii do mna (teda nemalo by), ale po styku som mala blby pocit tak som si sla kupit tabletku po a uzila ju do 10 hodin. myslite, ze bude ucinna aj pocas mojich plodnych dni??
pokial si ju nevyvracala, tak ano. Je viac-menej urcena prave na plodne dni, kedze zvacsa len vtedy dochadza k oplodneniu... Uzila su ju vcas, takze ucinna by mala byt. Mozno sa teraz budes citit pod psa, ale pokojne mozes cakat na menstruaciu.
ked ju vezmes do 72 hodin je ucinna, asi do 5 dni dostanes menzes. Ja som ju pouzila raz.
nechcem strasit, ale ja som tabletku po tiez raz pouzila a ucinna nebola :( bolo to dokonca asi 3 hodiny po, co ma lekarnicka uistovala, ze cim skor sa zoberie tym lepsie a ucinnejsie, zial nevydalo. Budem drzat palceky nech tebe vyjde vsetko ako si prajes!
Ak nedoslo k prieniku spermii tak tehotna by si nemala byt, ten "blby pocit" mozes mat z roznych pricin ale nie z tehotenstva, tehotenstvo sa prejavuje najskor cca. 10 dni po oplodneni kedy sa vajicko uhniezduje, dovtedy nie su ziadne priznaky.
priklanam sa tiez k nazoru, ze by si nemala byt tehotna. kamaratke tabletka zabrala, ale neviem, kolko to bolo hodin po
Neznášam, keď o tabletke po diskutujú muži, ktorých sa jej účinky netýkajú. Strašia ženy, zneisťujú ich, nadávajú im a nie sú to práve muži, kvôli ktorým robíme všakovaké veci, aby sme neotehotneli?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
myslim, ze sa moze vziat do 72 hodin po styku, ale cim skor sa vezme, tym je ucinnejsia, takze by to malo byt ok, aj ked nic nie je na 100%....