Ahojte,prosim vas,urobila som si dnes tehotensky test..po 5 minutach tam nic nebolo, ale po 20 minutach test vyzeral takto...ale v navode pisu,ze sa nema nikdy zistovat vysledok po 10 minutach..ze len do 5 minut...tak teraz neviem..test je woman secret...
Tak si urob ešte jeden 🙂
Neviem, no v návode je to napísané, že proste po určitej dobe už keď sa výsledok zmení od toho pôvodného tak je to neplatné. Skús si urobiť ešte jeden ale poprípade zase o pár dní. Mešká ti už ms?
Neviem ci meska..mavam tak cyklus 28-30 dni..a dnes je 30 ty den..zajtra teda spravim asi znovu 🙂
Pri druhom tehotenstve som negativny test zabudla vyhodit, rano pozeram a tam dve ciarky a ozaj som bola tehotna.
@lilkaz je pozitivny, presne ako pisu baby, kym bol mokry, myslela si si, ze je to testovaci kanalik alebo si tomu nevenovala pozornost, ja som mala taky isty v 28den cyklu. Kym bol mokry, nezdalo sa mi to, ked uschol, bolo to jasne 🙂 Prajem zdrave tehulkovanie
Ja som mala tiež čiarku nevýraznú na prvý krát a teraz som už v 16tom týždni 🙂 urob si zajtra ráno ešte jeden a uvidíš 🙂
Ja som tam aj daco skor videla,ale som si myslela ze si len nahovaram,ale po 20 min tam uz bola viditelna ciara,tak verim ze to je tak 🙂
Podla mna si tehotna, gratulujem 🎊... Aj mne sa to stalo...
Ja som mala podobný priebeh ako ty pri oboch drobcoch takže myslím že gratulujem 🙂
Ja som mala tak , ze rano negativny, potom o hodinu pozitivny uz bol a tehotna som bola naozaj 😂
hm, akurát som dostala ms☹(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
@biela_sova ale to je ovuláčny test ci?
@vaneska221 Nie nie, je to Pepino tehotensky test (v pozadi pise pregnancy test) 🙂 Uz je z toho 8 mesacny suhaj 🙂
@kika2433 je tam niečo vydiet
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.