Je skoro robiť si test, keď mi menzes mešká dva dni?

pokahontas123
8. mar 2021

Ahojte, chcela by som sa vas spytat na skusenost ohladte testu. Je priskoro si urobit test po 2 dnoch meskani menstruacie?
Mali ste skusenost, ze prvy test bol negativny a druhy uz pozitivny?
Lebo dnes som si robila test, meskaju mi 2 dni a bol negativny. Za normalnych okolnosti by som si ho nerobila, len fakt sa citim zvlastne a bolenie podbruska mam aj 2,5 tyzdna, co som predtym nikdy nemavala a mne chodi uplne na cas menstruacia.

Dakujem za info.

stela1996
8. mar 2021

@pokahontas123 skus CLEAR BLUE

pokahontas123
autor
8. mar 2021

@stela1996 dakujem za radu. ja som kupila livsane lebo jedine ten mali. a je lepsie ho ocikat alebo namocit v pohari? lebo ja som ho ocikala a potom som si pozrela letak, ze skor v pohari sa to robi🤷‍♀️😅

ab727
8. mar 2021

Mne pri jednom tehotenstve vyšiel test pozitívny až po týždni.

mikasz
9. mar 2021

@pokahontas123 zalezi aj kedy si mala ovulaciu. Vacsinou uz v den meskania spolahlivo ukaze //
Samozrejme mohla si mat aj posunutu a potom sa to cele posunie.
Mne uz na 12den po ovu ukazal // cize este pred meskanim
Naj skusenosti mam s mamatestom, skus o 2dni, ranny moc

kvecinka321
9. mar 2021

Mne meškal dva dni a ukázal sa mi duch ale po predchádzajúcich skúsenostiach som to neriešila lebo to bolo ozaj slabe.. o týždeň na to mi prišli testy a tak som si urobila jeden z recesie veď určite dostanem kramy a tam koľajnice ☺️

diana999
9. mar 2021

Ja som použila clear blue, a v prvý deň meškania hneď ráno mi ukázal + ❤️😀

kiki68
9. mar 2021

Ja som robila Test ale asi tyzden po otehotneni a ten bol neg. potom som si vsimla, ze ved to je test ax po vynechani ms. Na Termin ms som robila ten druhy test z toho balenia ( dr max) a ten bol uz poz a fakt ze kolajnice. Dnes je z toho 8 mes skrecek 😂

pokahontas123
autor
9. mar 2021

@kiki68 No ja neviem baby, lebo dnes mi ako keby prisla menstruacia, ale nie taka aku mavam, skor taky tmavo hnedy vytok, citam tu o spineni,ale je toho trochu viac ako spinenie, tak som si myslela ok normalne sa spustila, ale uz tak 3 hodiny a skoro nic na papieri.. Tak bud je to spinenie pred ms ktora mi pride poriadne zajtra alebo este dnes vecer.. ale celkovo sa citim fakt ze inak. a verte mi ja nie som z tych mamiciek co si namyslaju a sleduju kazdy detail. ja by som akoze aj bola velmi prekvapena keby som bola tehotna lebo nechraneny sex sme mali tak 2 dni po menstruacii a prvy raz ze nechraneny takze si myslim, ze to je strasne mala sanca. len proste sa citim divne, tak mi je nevolno rano a toci sa mi hlava.. plus mne malokedy meskava. no zajtra budem asi mudrejsia.. vy ste nemali ziadne spinenia? lebo citam tu ze niekto mal aj 2 dni mestruaciu a aj tak bol tehotny..

kikaaa444
9. mar 2021

Mne test ukázal ešte pred meškaním ms 🙂 2 dni už určite niečo nacrtne

kiki68
9. mar 2021

@pokahontas123 problem je ze ten Test si mala teraz neg? Sprav este jeden teda. Lebo to moze byt aj cysta. Ale ja som spinila polovicu tehu, najprv hematom, potom sa tlak zacal zle zvysovat. Furt nieco

karolonakarol
24. jan 2022

Ahojte baby (Prikladám môj kalendár)
Ovu si nesledujem ale snažíme sa o babo, tam kde sú ❤️ Sme sa snažili, muž chodí na sluzobky mimo SK tak sa snažíme len keď je doma. Ms mávam pravidelnú na 27-28dc. Poslednú ms som mala 23.12.
16.1 a 18.1 (25dc a 27dc) som mala taký ružový výtok. Myslela som že rozbiehajúca ms ale do dnes neprišla 6dni.
Robila som už 3 testy a negatívne ale asi ani jeden som nerobila ráno. Ale robila som TOPTEST 2 pružkove a jeden neviem ako sa presne vola, kazetový? Aké máte s nimi skusenosti ? Ale mám naliate prsia, niekedy mi vadi tričko a mám žilky na nich. Ak bola posunutá ovu kedy by som mohla robiť test? Alebo po koľkých dňoch meškania vyšiel vám ? ja viem že prvý deň vyšiel večšine (aj mne tak nejak prvé tehu) ale chcela by som počuť aj skusenosti kedy ste mali negatívne testy a boli ste tehu. Nemám žiadnu infekciu, zapáchajúci výtok ani nič podobne. Ďakujem

domisti
25. júl 2022

TT tzix tti m 26 FF tvrdé l 4 5 TV KO l

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre