Je skoro na test?

zazrak1991
26. nov 2021

Ahoj baby ,idem k vám s prosbou o radu . Posledný menzes som mala 8.10. ale nezľaknite sa , mám 40-43 dnove cykly . Ovulaciu viem vždy tak odhadom podľa bolestí a naladovosti ,podľa mňa bola tak 12-13.11 (vtedy sa aj muž poznazil). Teraz okolo 20.11 som čakala menzes ale neprišiel , bolesti mám už týždeň ,boli ma podbrušku , boli ma žalúdok ,je mi na vracanie . Tie bolesti sú ako keď mám dostať , plus mierne pichanie buď na pravo alebo na ľavo . Jedno dieťa už mám ,a viem že som mala aj vtedy bolesti ,aj silnejšie ako teraz ale aj tak som trochu v strese, bábätko som neplánovala (teda aspoň ja 😁), ale potešilo by ma to .V januári som potratila ,test mi vtedy vyšiel pozitívny keď mi menzes meškal 2 dní ,ale o ďalšie 2 dní bolo po všetkom 😞 takže tentokrát s testom čakám ,stále neviem či sa mi rozbehnú krámy ,a aj sa bojím či nieje na test skoro. Ešte dodám ,že mávam často takto neskôr ovulaciu ale menzes mi vždy príde najneskôr 43 DC.
Nechcem od vás aby ste mi povedali či som tehotná alebo nie ,ale mám 2 otázky :
Je podľa vás na test ešte skoro ?
Ak by to bolo tehotenstvo, sú tie bolesti normálne?
Ďakujem pekne za vaše rady a skúsenosti 🙂

pininka1
26. nov 2021

Kazdy organizmus je iny, mna zacali hned tak boliet prsia ze som vedela ze som tehotna a aj test som si robila este nez mi meskali a ukazal mi dve ciarky a aj som bola tehotna. Skusi si urobit test a uvidis.

zazrak1991
autor
26. nov 2021

@pininka1 áno aj prsia ma bolia ale nie nejak veľmi ...skôr mi je fakt zle ,bojím sa aj zakaslat lebo ma hneď napne 🤢 no mám strach si ho aj spraviť ,ale asi to risknem a zajtra ráno urobím

romea
26. nov 2021

Kľudne si urob test uz by mohol ukazat

gertrudka222
26. nov 2021

Ved sprav si test a budes aspon vediet, na com si 🙂

luci_ba
26. nov 2021

@zazrak1991 na test je už správny čas a bolesti su normalne myslim. Držím palec

zazrak1991
autor
26. nov 2021

@gertrudka222 ja viem že je to najjednoduchšie ,len sa bojím 😭 v januári sme sa veeelmi potešili a o 2 dni bol koniec 😭 ja viem že nič iné mi neostáva len ten ten spraviť ,ale musím sa odhodlať 😁

leuska1991
26. nov 2021

@zazrak1991 treba si spravit test a nebat sa. Ja som mala biochemicke a hned som po nom otehotnela a uz som v 11tyzdni. Drzim palce🥰

7lenka11
26. nov 2021

urob test a keď si stále nebudeš niečím istá, choď v pondelok k lekárovi, nech ti vezme krv.. to je najväčšia istota.. ja som mala v auguste na teste ducha, išla som na krv, no lekár tehotenstvo vylúčil.. závisí aj od citlivosti a kvality testov

leuska1991
27. nov 2021

@zazrak1991 ahoj,robila si test?ako si dopadla?

zazrak1991
autor
28. nov 2021

@leuska1991 ahoj ,nedostala som sa do lekárne takže ešte som nerobila 🤔 spravím si zajtra aj poobede keď prídem z roboty , dnes je to 8 deň meškania ale mám už dosť veľké tie bolesti v podbrušku, mala som také síce aj pri prvom tehotenstve,ale keďže mám za sebou aj potrat tak už neverím tomu že to dobre dopadne 😞

zazrak1991
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zazrak1991
autor
29. nov 2021

@romea
@7lenka11
@leuska1991
@luci_ba
Dnes poobede som si robila , na fotke asi nieje vidieť ...nieje úplne biely ale teda nieje ani pozitívny 😞 ach už som sa tešila 😕

leuska1991
29. nov 2021

@zazrak1991 je vidiet slabu ciarku. Skus si urobit este za par dni ci silnie. Mohla byt posunuta ovulacia

leuska1991
29. nov 2021

@zazrak1991 ja si myslim,ze tam moze byt tehu,drzim palce a daj vediet🥰

romea
29. nov 2021

@zazrak1991 urob ráno vtedy je hcg najvyššie, mne sa zdá ze sa tam rysuje druhá čiarka a hcg stúpa každý druhý deň, hlavne žiadny stres 😘

ailiba
29. nov 2021

@zazrak1991 podľa mňa na test nie je skoro. Samozrejme, nikto ti nezaručí, aj keď bude pozitívny, že sa bábätko udrží.
Tieto pocity sú úplne normálne v tehotenstve. Aj ja som ich mala.
Prajem všetko dobre💗

ailiba
29. nov 2021

@zazrak1991 no, ja tam vidím druhu ciarku. Určite skus testovať ešte zajtra poobede. Uvidíš, či bude silnejšia. 👍

zazrak1991
autor
29. nov 2021

@leuska1991
@romea
@ailiba ďakujem baby za podporu ,teraz keď test vyschol tak je skoro neviditeľná 😞 hneď ako som ho namočila sa začala ta slabucka robiť ,ale ak bola ovulácia ako som aj cítila bolesti toho 12-13.11 tak by už mala byť silnejšia podľa mňa 😭 každopádne určite vyskúšam aj ráno ,a dam vám vedieť ❤️

leuska1991
29. nov 2021

@zazrak1991mne ukazal takmer nevuditelnu ciarku klasicky test este pred ms a digitalny clearblue uz plus 1-2 a bolo tak. To nevadi,ze vyschol a neni az tak vidiet. Vyskusas rano😉

ailiba
29. nov 2021

@zazrak1991 prepáč, ale vtedy bol styk, k oplodnenou mohlo prísť trosku neskor. No podstatne je, či bude čiarka silniet. Predsa len by som skúsila ešte otestovať zajtra doobeda. Pre istotu. Pri prvom synovi som mala na 9.den ducha, ale silnel veľmi pomaly... Aj 2 tyzdne. A už nás syn skoro 2 roky.

zazrak1991
autor
29. nov 2021

@ailiba áno mne je to jasné, že k oplodneniu mohlo dôjsť neskôr ,len mi potom nejde do hlavy keď tu baby vo fóre píšu že mali pozitívny test hneď 10 dní po ovulacii a ja som teraz 16 dní po a mám toto nič 😕 pri prvom tehotenstve som mala prvý pozitívny test uz 3 dní pred očakávanym menzesom a aj to bola čiarka výraznejšia

leuska1991
29. nov 2021

@zazrak1991 kazdemu stupa inak hcg. Mozno pomalsie a nemusi to byt nic zle. Treba verit 🥰

zazrak1991
autor
29. nov 2021

@leuska1991 si zlatá ❤️ bože toľko som ešte nechcela lebo len v septembri som začala robiť ,aj som spokojná s robotou ,chodím tam rada ,ale teraz fakt dúfam že to vyjde ❤️ minulý rok nám to nevyšlo hneď na začiatku roka ,toto by bolo pekné takto pred vianocami

ailiba
29. nov 2021

@zazrak1991 každé tehotenstvo je iné.
Ako som už písala. Pri synovi som mala na 9.den ducha a koľajnice až o skoro 3 týždne. Teraz som 2.x tehotná a mala som to úplne inak. Na 9.den duch a na 12 deň už také koľajnice ako svet. Preto by som na tvojom mieste ešte skúsila testovať zajtra. A uvidíš.

zazrak1991
autor
29. nov 2021

@ailiba jasné vyskúšam hneď ráno . A vypnem asi internet a nechám to nech to dopadne ako má ...aj tak to neovplyvnim ...

lalinkapalinka
29. nov 2021

Viem že sa vraví nerobiť včasné testy ale mne vdaka tomu prišli na diagnózu prehnana imunitna reakcia mi nedovolila otehotnieť mala som 1 potrat a 5 biochemických počas vyšetrení na ivf mi doktorka odporučila kliniku s reprodukčnou imun. Kde sa to potvrdilo rozhodla som sa brat kortikoidy a otehotnela som prirodzene do polroka teraz som v 7 mesiaci. Pritom už jedno dieťa mám a vtedy nebol žiadny problém otehotnela som hneď.

zazrak1991
autor
30. nov 2021

@ailiba
@leuska1991 neskutočne som sklamaná 😞 príznaky ako pri prvom tehotenstve už vyše týždňa ,krámy nikde a včera taký plany poplach ... Bola som si istá že dnes tam tie čiarky budú

romea
30. nov 2021

@zazrak1991 mrzí ma to sú negatívne, ale ved aj budúci mesiac je šanca, no ešte stále môže motyka vystreliť, ovulka mohla byť posunutá, vajíčko sa neskoršie uhniezdilo, uvidíš, ale nebuď sklamaná, ono to príde 😘

zazrak1991
autor
30. nov 2021

@romea no veru som veľmi sklamaná ,proste nemôžem byť ako iné ženy že chcú otehotnieť tak sa to proste podarí ...o prvé dieťa sme sa snažili 2 roky , milión tabletiek som musela brat a behať stále na kontroly , o druhé dieťa sme prišli v 5tt ... fakt som verila že som normálna a že aj mne sa môže len tak pritrafit aj keď neplánujem 😞

romea
30. nov 2021

@zazrak1991 no ja som prvé mala na sup ale v 12tt som potratila a potom sme sa dlho snažili tiež rôzne prípravky, meranie BT. Po pôrode cyklus jak hodinky s pravidelnou ovulaciu a teraz keď zas chcem tak ovulka nikde neviem ci prekonaný Covid alebo zase to mam v hlave a preto to nejde, psychika urobí vela

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre