Je skoro na tehotenský test?

30. jún 2024

Ahojte.Chcem sa spýtať je ešte skoro na tehotensky test poslednu ms som mala od 1.juna do 5 juna. Pozitívny ovulačný som mala 19 júna až.Je možne že mi ešte ukáže tehotenský pozitívny test ? MS daľsiu mala mať teraz 28.júna zatiaľ nedošla len dakedy sa stane ze mi príde až na 32 DC že nemám dakedy presne 28 DC.Dneska som pre zvedavosť skúsila tehotensky žial zatiaľ bol negativny :( je tam aspoň dajaka ešte malička nádej ? Ďakujem ❤️

katkaseiner
30. jún 2024

pockaj aspon kym ti bude meskat niekolko dni...dovtedy ta tie testy budu zbytocne veľa štát

evka_21
30. jún 2024

Keďže si mala posunutú ovuláciu na 19DC, znamená to, že aj celý cyklus sa posunie t.j. zatiaľ ti nemeška MS (mala by ti prísť okolo 4-5.júla si myslím) skús otestovať v utorok/stredu tam už by to bolo asi reálnejšie či sa podarilo alebo nie. 🙂
Lebo test bol pozitivny 19.juna, ovulacia prebehne do 24h ale to neznamená že aj vajíčko bolo hneď oplodnené 😉 ty si testovala vlastne veľmi skoro lebo po oplodnení trvá 7-10dní kým sa uhniezdi a začne sa produkovať hcg

dadka1997
30. jún 2024

Počkaj ešte týždeň

ivkachi
30. jún 2024

Ahoj ja som to mala tak že som mala začiatok poslednej MS 28.10 robila som si test tehotensky 18.11 bol negativny a potom 29.11 lebo som mala bolesti ako na menstruaciu posledne 3 dni a uz boli dve silne čiarky tak skus počkať ešte tyždeň držim palce🥰

rolinka28
1. júl 2024

Ak ti mozem poradit, skus tehotensky test ClearBlue. Mne potvrdil 2x tehotenstvo uz v den predpokladanej ms. 🙂

autor
2. júl 2024

Ďakujem vám za rady no dneska už mam trosku ružového výtoku tak uvidíme či sa rozbehne MS alebo to bude uhniezdenie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre