dobrý deň dva týždne dozadu dozadu som si robila (prvá fotka) o tyždeň na to som si robila druhý test čiarka vyšla silnejšia a jasnejšia (druhá fotka) ale dva dni dozadu mi prišla menštruácia...myslíte si že je šanca že som tehotná aj keď mi prišla menštruácia? (prišla mi na čas)
Zrejme biochemicke tehotenstvo. Testuj az ked meska. Prave kvoli biochemickemu tehotenstvu. Predides tak sklamaniu.
menzes je taký istý ako býva obvykle? ak áno, tak potom tehu nie si...
@deti95060810 tak predošlá menštruácia bola 2/3 dňová a terajšia je taká že bolesti mam ako normálne ale pride mi slabšia
Tak keď máš ms ale si tehotná tak test ti stále ukáže keby si bola jedna z tých čo mávajú ms počas tehotenstva v prvých mesiacoch tak sprav test teraz, ak vyjde negatívny zrejme šlo o biochemické ak pozitívny tak k lekárovi aby to vedel potom riešiť nejak a mat ťa pod dohľadom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ťažko povedať, mohli byť aj biochemické. Ale zasa sú ženy, ktoré menštruujú aj počas gravidity.