Je šanca, že som tehotná?

rysavka123
31. jan 2022

Pekne ráno Vám prajem všetkým ...Pred asi cca týždňom som mala s priateľom pohlavný styk aj s ochranou ...Prvy krát sa spravil ...Keď sme šli už na druhé kolo založil si síce kondóm ale naopak jasné že si ho potom napravil ...Je nejaká šanca že by som mohla byť tehotná a že by nejaké jeho spermie ostali na kondome aj keď sa utrel ....Býva mi ráno zle ..Mám pocit zvacsenych pŕs ..mávam závraty ..som unavená ..častejšie chodím na záchod ako kedysi ....myslíte že to môže nejako súvisieť tieto priznaky a že je šanca že som tehotná ? Ďakujem za odpovede ...poprosím hlúpych komentárov sa zdrzte

veronice
31. jan 2022

@rysavka123 z toho co popisujes je dost mala sanca ze by si bola tehotna. Mala si plodne dni? Kedy mas dostat menzes? Podla mna si len v strese z tej situacie tak sa moc pozorujes 😉 spominane priznaky su u mna typicke priznaky pred menstruaciou takze ozaj tazko povedat. Ale teda najvacsiu istotu budes mat ked pride/nepride menzes. Ale podla mna sa nemas coho bat.

anjelicek26
31. jan 2022

@rysavka123 trochu biologie zeny obcas :( Po TYZDNI aj keby sa urobi do teba naplno vajicko je 1 den po uhniezdeni (aj to len u 5% zien, ostatne este nemaju uhniezdenie ani ukoncene) a HCG je na urovni 2...dva! To necitis absolutne, nie zavraty, nie velke prsia, nie behanie na zachod... toto je len paranoja, a nie, nie je to blby komentar... musis pockat este tyzden a spravit si test.

gven
31. jan 2022

@rysavka123 po tyzdni nemozes mat priznaky keby si aj hned otehotnela. To to pracuje psychika iba. Normalne pockaj na menstruaciu a keby ti nahodou meska, vtedy si sprav test.

vikes
31. jan 2022

@rysavka123 Na 100% vám čas a tehotenský test ukáže všetko.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emalka
31. jan 2022

@anjelicek26 Uz roky som presvedcena, ze po 18tke by malo byt povinne preskolenie z "rozmnozovania" a celeho pohlavneho ustrojenstva🤦‍♀️. Az mi rozum stoji z toho kolko zien nema ponatia o tom ako ich telo funguje...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre