Ahojte .
22.3. sme mali nehodu a až o pár dní na to prebehla ovulácia (neviem presný deň 😏) . Teraz mám cca 2 dní do menštruácie. Je tam šanca žeby som bola tehotná? Dnes bol test negatívny a aj keď viem,že sa nemá testovať takto dopredu tak som bola zvedavá. Ide mi o tie výpočty- či by to už malo ukázať ,alebo je šanca,že ešte len ukáže .
@egonsk ide mi o to, či je šanca ,že sa test ešte môže zmeniť v priebehu týchto pár dní 🙂
Budme realisti 24h po sexe je tam este par stoviek zivych spermii, 48h po sexe par stoviek, po 72h posledny mohykan, potom je to uz diskutabilne, ci vobec realisticke, ano v laboratornych podmienkach, ale... kazdopadne ratajme dnes 17 dni od sexu (aj keby ratame oplodnenie poslednym mohykanom 14 dni), uz by ti svietili kolajnice nech to ratas s akejkolvek strany...
Ano sanca je
@anjelicek26 presne toto som myslela. Keďže sa nevyznám do tých dní všeobecne. Ja som sa max dočítala,že spermia vydrží aj 6 dní,ale nič viac takéto konkrétne.
@anjelicek26 ak som správne pochopila,že ak dajme tomu by bola ovulácia 26.-27.3. tak teraz by to bolo tých 10-11 dní DPO a malo by už ukázať či?
Mne teraz pri najmladsom ukazal az 12 dpo totalneho ducha...aj ked ten mesiac som nic nesledovala, boh vie... ale skoro som odpadla po 1,5 roku a zrazu...
@anjelicek26 ja som možno tých 10-11 dpo a bol len kanálik. Určite počkám či teda menštruácia príde a čo bude 🙂 ďakujem ale za skúsenosti lebo niekedy sa v tom strácam.
Mali ste nehodu a veľmi chceš byť tehotná?
@domka222 prosím? 😁 Keby chcem byť tak veľmi tehotná tak asi nenapíšem ,že sa nám stala nehoda 🙂 mám ešte nejaké plány ,ktoré chcem stihnúť pred otehotnením tak som bola zvedavá to je všetko :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
zistis o mesiac, dovtedy nestresuj.