Ahojte. Poprosim Vas len Váš nazor. 17 apríla som mala ovulaciu. 5 dni po nej som 3 dni mala hnede spinenie. Snazime sa s manželom o bábätko. Dnes mi druhy den meska MS. Mozno som hlupa, ale zase testovat a sklamat sa nechcem. Jedno bábätko mam, snažili sme sa 4 roky, riesili sme umele. Je to náš zazrak. Viem, co je to stale očakávať, ze test ukaze //. Je šanca, že budem tehotná? Mala ste to niektora?. Ďakujem
Tak od 17. aprila (ako si zistila, ze si mala ovulaciu? Robis ovulacne testy?) tak je to 15 dni po, to ti ukaze kazdy test a aj poobede. Ak meska, tak treba skusit.
@anjelicek26 nerobím testy ale mala som mierne bolesti v podbrusku a ruzovy vytok..tak predpokladam, ze to bola ovulacia. Tak skusim test, hadam to vyjde .🙏❤
@luciabasistova daj vedieť
@luciabasistova držím ✊ daj vedieť
@luciabasistova áno je šanca. Skús ten test a uvidis.. My sme sa o prvú snažili 2,5 roka a druhýkrát som otehtonela ani doslova poriadne neviem ako🙈😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@luciabasistova Pri kazdom nechranenom styku je sanca otehotniet ;)