Je šanca na tehotenstvo?

veva203
24. mar 2024

Ahojte, chcela by som vedieť Váš názor.
Vysvetlím situáciu vo februári mi meškali týždeň
tak som bola u gyn. A ta mi urobila krvný test a 21.2. Prišli výsledky a boli negatívne. Pichla mi vyvolávačku. Hneď na 3 deň 23.2 som dostala menštruáciu (trvala 6 dní) a prvy deň menštruácie som začala brať antikoncepciu 21+7 prestávka Softine. 17.3 mi prišlo krvácanie z vynechania (trvalo 5 dní). Posledný tehotenský test pepino plastový som si robila naposledy 7.marca a pol hodinu bol negatívny. Antiku beriem na čas max. Pol hodina oneskorenie.

Chcela by som sa spýtať že či je to už momentalne istejšie že tam neni žiadna pravdepodobnosť na tehu.

avakona
24. mar 2024

@veva203 🤦‍♀️🤦‍♀️ na tvoju otázku ti dá odpoveď aj Google alebo lekár, čo ti tu antikoncepciu dal. Nerozumiem, berieš niečo a ani nevieš čo to reálne je a ako to účinkuje.

domka222
24. mar 2024

Prečo si myslíš, že by si mala byť tehotná?

dadka1997
24. mar 2024

@veva203 toto je chyba, že toto sa riadne neovláda. Antika je na to, aby zabranila tehotenstvu, no nie je 100%.. a neznamená, že ak ju začneš hneď užívať, hneď aj zapôsobi ..
Cize tvoja otazka je velmi zvlastna, neviem co konkrétne sa vlastne pytaš... ake tehu ? Test zo 7.3. Si mala negatívny.. ms ti riadne prišla... tak kedy ako maš byt tehotna?

januska12323
24. mar 2024

Prečo by si mala byť tehotná?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre