Je šanca byť tehotná?

11. aug 2024

Ahojte dámy.
11.7 som mala poslednú menštruáciu testy sú stále negatívne mám šancu byt tehotná? Ukázal by mi tehotenský test aspoň ducha? Je to stále skoro? To čakanie je na zbláznenia.

stellarstar
11. aug 2024

11.7 si mala poslednu ms? Dnes máme 11.8 už by ti dávno ukázal keby nieco

mimuska328
11. aug 2024

A vieš kedy si mala ovulaciu? Máš ju presne odsledovanu? Lebo mohla sa ti posunúť takže realne ms ešte nemeska

autor
11. aug 2024

@stellarstar áno 11.7 a ideme na dovolenku 18.8 tak už som nervózna či si tam môžem dať pohárik alebo sa mám stále testovať. Či by som videla už ducha alebo mám digitálny kúpiť

autor
11. aug 2024

@mimuska328 ovulácie by mala byt 25.7 ale nejak niesom som si istá.

stellarstar
11. aug 2024

Tak keď máš testy negatívne tak už to tt nebude. Pre istotu si urov den pred dovču test este

paulina291
11. aug 2024

25.7 že mala byť ovulácia podla aplikácie alebo si si robila test? Môže ti kľudne tak dlho meškať ovulácia, že sa ešte prípadná ms nemusela dostaviť. Takže nie, nikdy nemáš isté, že nie si tehotná. Iba ak ti príde menštruácia alebo ti to vyvráti lekár. Mne tiež meškala raz tak veľmi dlho. Normálne mi ms prišla 2t po ovulácii. Takže ak nevieš, kedy si ju mala, tak ti nemôžeme povedať či by ti to už test ukázal.

autor
11. aug 2024

@paulina291 test som si ovulacny nerobila iba podľa hlienu a boliestia som si to zaznacila do kalendára takže môžem sa pomýliť. Len sa pýtam či by už dochovali testy aspoň keď mi mešká menzes

autor
11. aug 2024

@stellarstar bola som u doktorky ta mi povedala že je skoro mám si spraviť test mám čakať.

stellarstar
11. aug 2024

A kedy ste mali styk?

autor
11. aug 2024

@stellarstar 24.7 25.7 ale dávame si pozor ale náhoda kvapôčky lásky sú pitvore.

paulina291
11. aug 2024

Ja sa tiež riadim hlienom a bolesťami a zatiaľ som sa nesklamala. Myslím, že tehotná nie si, ono ten hlien aj bolesť sú z mojej skúsenosti pomerne spolahlivé. Sle istotu ti tu nikto žiaľ nedá

autor
11. aug 2024

@paulina291 jasne ja sa pýtam na vaše skúsenosti aké máte vy dámy poradiť sa svami. Či ste mali dlho negatívne testy. Lebo pri synovi hneď v deň menštruácie som mala dve čiarky.

stellarstar
11. aug 2024

To by si už mala náznak, by som spravila na budúci týždeň keď ti ms nepríde

paulina291
11. aug 2024

Ja som mala pozitívny 4 dni pred MS. Skúsenosť osobnú nemám. Myslím že som počula o takom prípade. Ale ono je to naozaj veľká rarita. Ešte keď ate si aj dávali pozor. Keby ti dlho nepríde, šla by som k lekárovi.

thirstymonk
11. aug 2024

V tejto fáze tehotenstva si pohárik beztak môžeš dať, aj keby si čakala trojičky. Sú to ešte len nediferencované bunky, alkohol nemá na nich o nič horší vplyv ako na hocijaké iné bunky. Ožierať pod obraz by som sa neožieral, ale ak si chceš dať večer za pohár vínka pri mori, tak smelo.

autor
11. aug 2024

@thirstymonk lenže ja aj fajčím elektriku iqos takže koli tomu také zmiešané pocity mám stoho. Niesom pripravená jak pri prvom dieťati prestala som fajčiť zdravá strava.

thirstymonk
12. aug 2024

No ja by som asi mal otehotnieť, aby som konečne prestal fajčiť... ja už nefajčim, ale som vaper.

autor
14. aug 2024

@stellarstar
@paulina291
Včera som si robila test a je negatívny mám ísť aj ma odber krvi? Doktorka je na dovolenke. Pre kľud na duši?

stellarstar
14. aug 2024

Netreba

paulina291
14. aug 2024

Podla mňa netreba, ešte aj ak má dovolenku, neotravovala by som zastupujúceho lekára s týmto. Keby ti to pretrváva dlhšie, tak keď nebude mať dovolenku, by som jej zavolala. Ono nie je žiadna rarita, že niekedy sa cyklus takto posunie. Mne sa to viac krát stalo. Som si skoro istá, že tehotná nie si, ale pre tvoj kľud na duši nepi alkohol a nerob veci, čo by prípadne ohrozili bábätko. Ale tá šanca je minimálna.

autor
14. aug 2024

@stellarstar
@paulina291 ja by som si to zaplatila aj ako samo plavca v nemocnici aby som neotravovala gynekológa lebo určite ma toho veľa.uz aj nad tým som rozmýšľala.😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre