Ahojte baby! Viem, že je to už veľa krát mienená téma ale stále v nej nemám jasno. Mali ste už niekto skúsenosť s týmto ružovým výtokom? Je to príznak tehotenstva ? Vopred ďakujem ....
a test? múdra knižka vraví,že teh. má príznaky isté a neisté,a ak sú neisté ako tvoj príznak,tak čakáme hľadáme príznak istý- najlepšie vyš. a odber krvi
no caute baby ja sa hned pridam mne mrcha skoncila 25.11 a teraz mam take slabunko ruzove vytoky a rano ked sa vytriem tak tam je trocha viac krvicky ,dufam ,ze sa uz konecne zadarilo dajte vediet aj vy 🙂
baby mne to stale trva slabulinko ruzove spinenie,ja sa strasne bojim urobit test zasa to sklamanie uz ma nacisto porazi ☹
Ahojte baby mne skončila menstruacia 21.06. A dnes mám taký rozovy výtok..troška aj krv..ale ken troška...neviete čo to znamená..?čítala som na nete..že môže to byť...ked sa vajíčko zahniezduje...poraďte mi prosím...bojím sa lebo som potratila 2x po sebe..ahoj
@liza123 ak si spravis test uz by ti mal ukazat
A dnes som si aj robila test..tak je tam slabulililinka druhá čiarka. Skoro ako neuveriteľná..tak fakt neviem aj sa z toho teším..aké zároveň aj bojím..
@lienka2407 mám robila som si...ale fakt slabulililinka čiarka
@lola0904 take spinenie/krvacanie mimo menstruacie moze byt okrem priznaku tehotenstva aj niecim inym, niekedy sa to vraj stava aj cez ovulaciu co je ca. v strede cyklu (to by u teba mohlo byt) alebo to moze mat aj ine priciny, takze nevieme cim to je u teba... mozes si bud urobit test,alebo ist k lekarovi, alebo to nechat tak. Mne sa to ojedinele tiez stalo a neriesila som.. asi to bolo stresom.
@liza123 tak skus este zajtra resp. o par dni... aby si si mohla byt istejsia 🙂
@liza123 takze si otehotnela este pred menstruaciou?sprav si digitalny ten ti ukaze presne na tyzdne
@liza123
nikam sa neponáhľaj..Test je najlepšie robiť, ak ti menzes mešká pár dní..To, že sa ti ukáže slabulinká čiarka ešte nič neznamená..Aj keby si išla teraz k doktorovi, aj tak by ťa ešte počkal domov. V podstate sa čaká, či sa plod udrží alebo nie. Chápem, že máš strach, ale neurýchliš to. Neponáhľaj sa. Papaj vitamíny a šetri sa. Aj na sono je najlepšie ísť po 6. alebo až v 8. týždni, aby bolo vidieť akciu srdiečka. Dva týždne po menzese, to je ešte fakt skoro.
@lienka2407 -ale nie vravím,že mrcha mi skončila.. Vtedy presneeeee čo boli také horúčavy..to viem lebo som si presneeeee vtedy kupovala plavky..
@liza123 jaaj rozumiem ale ak si spravis ten digi tak ti ukaze presne a nemusis ani velmi cakat len ovulacia ti potom prisla skor nie?
@lienka2407 -fuu ja keby som si mala počítať ovulku,alebo plodné a neplodne dni tak z toho nevidem..pretože mám fakt rozhadzany cyklus
@liza123 ok tak drzim prsty nech vam to vyjde vitaminy femibion alebo calibrum babyplan
@lienka2407. Viem že mi raz vravela moja doktorka..že žena je 4-6 po menstruacii plodna..no že ma plodné dni..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Buď mrchy alebo tehotenstva