Ahojte milion tem ale aj tak by som rada zistila...nevyznam sa ked sa kadeco pise..mala som pohl styk pred vyse tyzdnom a o 11 dni mam mat menstruaciu..teraz som citala ze 8 dni pred sa moze robit test..je to realne?mam silne krce v podbrusku a teda to este na menzes nevyzera..dakujem
@katuskamala1 aha dobre dakujem🙂
Určite nereálne. Ja som pri prvej už mala podozrenie a 2 dní pred ms ešte neg a po 2 dňoch meškania už 2 koľajnice
@lucia147852 dobre tak pockam len som daka nesvoja zeby mi po tyzdni po styku prisli bolesti
5-6 dní pred MS mi vyšiel pozitívny test
Neviem ci nerealne ale zbytocne...testovat treba ked meska MS..zbytocne stresy si robit 🙂 vyckaj a o 11 dni sa dozvies 🙂 drzim palce
@zuzanockamt no tak je to asi kadejako ozaj ale dskujem ak to neprejde skusim aj ja
@floki1994 dobre ..dakujem😊
Zbytocne vyhodis peniaze za test. Krce mozes mat teraz kvoli prebiehajucej ovulacii. Testovat v case ocakavanej menstr., tak ako pisu v pribalovom letaku kazdeho tehot. testu.
Ahoj, nepocitaj test od styku, ale od ovulacie. Mas 11 dni do ms, ak prevehla ovu, vajicko len putuje vajickovodom. Neda sa hovorit nic o priznakoch.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nerealne. Cca 2 dni pred menzesom na teste ukaze ducha,co ti i tak vela nepovie.. kludne mozes mat ovulku prave teraz alebo krce mas z jedla..