Je reálne pociťovať príznaky tehotenstva 6 dní pred menzesom?

9. mar 2023

Je to reálne? Mam 6 dni do MS a bolia ma prsia a v podbrušku. Presne tak ako s prvým dieťaťom ale tam tieto príznaky prišli v deň menštruácie kedy som si myslela že už dostanem, ale nakoniec som bola tehotná. Ja už neviem či si namýšľam, alebo je to ono. Myslím že PMS to nie je, od pôrodu týmto netrpím… na test je podľa mňa ešte veľmi skoro…

pininka1
9. mar 2023

Mna vzdy zacali boliet prsia, ale brutalne, ovela viac ako pred ms a mala som aj vytok, to uz som.vedela ze som v tom.

patinqaa
9. mar 2023

Ja som mala 6 dni pred MS prve priznaky. 5 dni pred som robila aj tehu test a bol pozitivny.

smajluska
9. mar 2023

To je ešte veľmi skoro. V deň meškania menzesu si môžete urobiť tehotenský test. Alebo ak to chcete vedieť skôr tak si dohodnite u Vášho gynekológa odber krvi.

sense
9. mar 2023

Ak sú to príznaky tehotenstva bude aj test pozitivny

tina96
9. mar 2023

Mam to iste dnes mam dostat svoje dni zatim nic....Ale je mi hrozne citim sa ako keby som mala silnu menstruaciu ale krv ziadna zatim.....Pred 2 dnami som robila test pridavala som sem bola tam slaba ciarka niekto ju vidi niekto nie......

wildria
9. mar 2023

@tina96 podla mna ked mas pocit ako by si uz ms mala tak ti uz aj dojde, teda neviem ako to mavas inokedy ale ja som napr podla tohto "falosneho pocitu" vedela ze ms pride uz za den, dva..

tina96
9. mar 2023

@wildria ja som to mala dostat dneska 9.03 zatim stale nic inak mi to vzdy chodi na cas ale mozno zajtra pride pockam uvidim.....

x_mery_x
9. mar 2023

Ano ja sa tiez mala na 8mi den po ovulacii

any_soj
10. mar 2023

Samozrejme, že je to reálne. V ktoromkoľvek cykle, aj ak má žena bežne dlhší a pravidelný, sa môže stať, že ovulácia prebehne skôr (a tým pádom aj ms príde skôr, alebo nepríde, ak dôjde k počatiu). Podstatné je, ako dlho som od ovulácie, nie koľko chyba do kalendárom vypočítanej ms.

autor
12. mar 2023

Zatiaľ sú to 3 do menštruácie a bez zmeny. Myslím že mam ešte väčšie bolesti…. Som zvedavá veľmi

wildria
14. mar 2023

@tina96 ja mam v podstate podobny problem
Po ms ani stopy, len ma vsetko neskutocne boli, hlavne prsia a urobili sa mi na nich velke zily..viac ako pri beznom pms, dva tyzdne mi byvalo velmi zle to ale nastastie uz preslo atd...testy boli zatiao negativne..ani jedno ani druhe uz som z toho nervozna

tina96
14. mar 2023

@wildria mam to tiez tak

wildria
14. mar 2023

@tina96 stale si nedostala?

smajluska
16. mar 2023

Zadarilo sa? Dajte vedieť. Držím palce 🙏

atack
17. mar 2023

Ahojte chcem sa spytat...mala som s priatelom nechranenny pohlavny styk 5.teho marca 7.meho a 15.teho mam 4 dni do MS a prievitny a extremne natahovaci vytok a este k tomu menstruacne bolesti.. Snazime sa o babatko nakolko sme zazili neskutocnu stratu :(...preto sa pytam ci je minimalna sanca znova otehotniet ... od porodu su 2 mesiace dakujem za vsetky rady

x_mery_x
17. mar 2023

@atack sanca tam urcite je, daj potom vediet, my sa tiez snazime a tiez mam taky isty vytok, tak som tiez zvedava ci z toho nieco bude, len mam este viac dni do ms. 🙂

atack
17. mar 2023

@x_mery_x urcite dam vediet...bolesti pod bruskom mas ??? V pondelok mam v plane si urobit test tak som zvedava

x_mery_x
17. mar 2023

@atack obcas ma picha, ale zatial nemam, som este pozadsie nez ty 🙂 uvidime teda co z toho bude
No som tiez zvedava, drzim ti palce 🙂

x_mery_x
17. mar 2023

@atack no u mna nic, mam extremne natahovaci, ale uz aj s primesou krvi, takze budem mat ms.

atack
18. mar 2023

@x_mery_x ja zatiaľ nemám nič...uvidím na zajtrajšok.... momentálne ani žiadny výtok nemám čudné 🙈

x_mery_x
18. mar 2023

@atack no drzim palce, ja som si fakt myslela, ze uz budem mat kramy, ale stale nic, vcera vecer bol tahavy a s primesom ruzovej krvi a dnes tiez, ale inak mi netecie krv ani na nohavickach nemam, hm cudne :D

atack
18. mar 2023

@x_mery_x žeby ovulácia ? Ja mám stále bolesti pod bruchom no výtok žiadny 🙈

x_mery_x
18. mar 2023

@atack no ja si myslim, ze som mala ovulku v pondelok 13steho, na druhy den som bola u gynekologa a uz tam nic nevidel, tak musela prebehnut, a teraz uz aj mna boli v podbrusku a teda to vychadza, zeby som zatial bola len 5 dni po ovulke, takze este musim pockat minimalne do 27siedmeho :D

atack
19. mar 2023

Tak snáď sa za darí 😇😇 ja mam tiež len bolesti pod bruškom... Potom to prestane a takto každú chvíľu a stále natahovaci vytok 🙈 mala som mať dnes ms tak som zvedavá či príde alebo nie...ak nepríde urobím si test zajtra 🙈

x_mery_x
19. mar 2023

@atack super, som zvedava 🙂

atack
19. mar 2023

@x_mery_x dám vedieť ❤️

x_mery_x
20. mar 2023

Robila si si? Ako to dopadlo? Ja stale tahavy vytok teraz uz aj s tmavsou krvou na toaletaku natiahnuty hm

x_mery_x
20. mar 2023
atack
21. mar 2023

@x_mery_x robila som si test a negatívny... 😟 Ms neprišla takže netuším... 😞 Bolesť pod bruškom stále... A ty si si robila test?

x_mery_x
21. mar 2023

@atack skoda, no uvidis este, ja som mala vcera ostre pichanie a tersz tahanie v podbrusku, obcas tiez tie ms bolesti, na test mam este skoro aj ked som.nedockava, mozno v piatok alebo pondelok spravim

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre