Ahojte žienky
Je reálne aby bolo tehotenstvo úplne bez priznakové?
Až tak že v 4om mesiaci vy sa to neprejavilo? 4tý mesiac beriem antikoncepciu, a občas som mala pocit, že nevoľnosti mám a ti ez citlivosť bradaviek. Nič také som pred tým nemala
4 mesiace som styk nemala, test som si robila v októbri a bol negatívny ale od vtedy sa bojím spraviť ďalší ..
1. test si robila v októbri a bol negatívny (čiže 2-3 mesiace dozadu)
2. berieš antikoncepciu
3. nemáš žiadne príznaky
vieš čo, skús zajtra pre istotu zbehnúť na gynu nech ťa pozrú lebo ozaj by si mohla byť v tom 🙄🙈
@marci77 asi by sme mali citat s porozumenim, autorka berie antikoncepciu, styri mesiace nemala styk a v oktobri negativny test, tak ako? moze byt tehotna? ano zena nemusi mat priznaky ako pises ale myslim, ze by minimalne mala mat styk a mala by jej vynechat menstruacia (aspon tym 99% to tak zvykne)
Keby som necítila pohyby, ani neviem že som tehotná. (Samozrejme som vedela že som tehotná od 5tt). Príznaky žiadne. Niiiiiiič až do pôrodu, okrem pohybov.
mala som bezpríznakové tehu. žiadne nevolnosti, bolesti pŕs...nič. To že som tehu mi oznámila lekárka ku ktorej som prišla s menším problémom. Bola som v 15 tt
ani pri jednej dcére som nemala nevolnosti - čo zas pri synovi som trpela neskutočne...
Ale ak si nemala sex tak ako môžeš byť tehu? no neviem , nie som lekár aby som s určitosťou potvrdila , alebo vyvrátila tvoje tehu...
Nie si panenka Mária takže ak si nemala Sex, nemôžeš byt ani tehotná
A čoho sa bojíš ,čo sa na tom zmení ak si tehotná 😳Jedného tehotenského testu ?😳porodne bolesti tak či tak dostaneš ak áno 😳🤷
To nie je zrozumiteľne napísané, tu sa aj lekár bude pýtať napr. Kedy mala poslednú menštruáciu? Kedy mala styk? Akú a od kedy berie antikoncepciu? Kedy si robila test?
Prečo sa obáva urobiť ďalší?
Na 99,9%tehotna nie si. Len nerozumiem poslednej vete, že sa bojíš spraviť test. Ako či tým ovplyvnís, ak by si aj bola tehotná? Test nič nezmení, vo už je dané, bud si, alebo nie si. V tvojom prípade silno pochybujem, že si tehotná
@konik44 test si sprav. A ano, bezpriznakovych tehu (dokonca s pravidelnym ms) je veela, a mnohe az do porodu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som napriklad vobec nemala ziadne priznaky prve 3mesiace tehotenstva, kebyze neviem, tak neviem ....ziadne vracanie, nic take.....to je podla mna geneticke, lebo mala som aj dievca aj chlapca a priebeh tehotenstva uplne podobny.
Takze jedine podla tehotenskeho testu som vedela a isla potom gynekologicke