Je pozitívny?

tina96
1. sep 2023

Ahojte ja tam tie dve ciarky vidim vidite to aj vy? Ale mme sa zda ze som mala pred par damit ovulaciu je to mozne?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bambieblue
1. sep 2023

@tina96 nie je to náhodou ovulacny test? V každom prípade je pozitívny 😉

tina96
autor
1. sep 2023

@bambieblue nieje ovulacny je to tehotensky test 8 dni po oplodneni je vhodny tento test a vysiel mi takto

tina96
autor
1. sep 2023

@monsterablue neviem cim to je ale ked sem pridem uplne to skazi kvalitu na WhatsApp a v Galerie je kvalita super 🤔

tina96
autor
1. sep 2023

@monsterablue v navode sa mi 20 Sekund mam namocit do mocu a o 15min. Ma byt vysledok

anjelicek26
1. sep 2023

20s je dlho.. staci 5-6s

tina96
autor
1. sep 2023

@anjelicek26 Ja si tento test robim stale a vzdy boli negativne a vzdy 20sekund tam sa tam Presne pise ja ale vzdy necham 15 az 20 Sekund

tina96
autor
1. sep 2023

@anjelicek26 urcite som urobila Test ako sa tam pise Len som potrebovala vediet ci tam vidi aj niekto iny tu ciarku

tina96
autor
1. sep 2023

@anjelicek26 a keby aj urobil nejak test a vzdy nechaj 20s... tak ukazuje falosne pozitivny?

anjelicek26
1. sep 2023

@tina96 ked je premoceny tak to je mozne...sprav prosim novy o dva dni.. uvidis este.

tina96
autor
1. sep 2023

@anjelicek26 dobre ďakujem za redu urobim test za dva dni.....ale preco ak je test premoceny ukaze //? Ja som si vzdy myslela ze ked je / negativne ked // pozitivne nechapem Tomu

anjelicek26
1. sep 2023

@tina96 moze ukazat sedu ciarku/kanalik, ano... tam, kde mala byt normalne druha, zachyti sa tam pigment... ked si tehotna, tak si tehotna, o dva dni by mala byt pekne vyraznejsia, tak vydrz nejako uz dovtedy.

ankare
1. sep 2023

@tina96 mešká Ti menzes?

tina96
autor
1. sep 2023

@anjelicek26 ďakujem za odpoved skusim teda o 2 dni znova

cucua
1. sep 2023

Ahojte dievčatá, čo si myslíte o tychto testoch, kanaliky ci duch? Testy su robene 28.8. 30.8 a dnes rano. Menstruaciu som mala mat vcera avšak pred 9dnami som krvacala cca 3dni( neviem ci to bola menstruacia alebo krvacanie mimo cyklu). Kazdopadne ma bolia kríze a podbrusko tak ako pri PMS. Vdaka za nazory

tina96
autor
1. sep 2023

@cucua v temto ti poradit neviem ale dievcata ti urcite poradia

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tina96
autor
1. sep 2023

@mb2021 Ja si myslim ze som mala no lebo mo bolo zle ako vzdy a mala som taky vytok

sense
1. sep 2023

@cucua negativne

sense
1. sep 2023

@tina96 testy sú rozmocene, výsledok by som ako relevantný nebrala. Počkaj dva tri dni a skus znova. Palickove testy stačí namočiť ozaj na 3-5sekund kým sa začne vpijat moč. 20sek je veľmi veľa. Pripadne skus iny test

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tina96
autor
1. sep 2023

@sense ďakujem za radu urobim znova o par dni a uz nenamocim na 20s..

tina96
autor
1. sep 2023

@mb2021 ďakujem za radu

michaelamiako
1. sep 2023

@tina96 tieto testy poznam...normalne sa predavaju v AT,su veľmi vcasne -od 8 DNA po oplodneni.zijem v at a tieto testy su spolahlive,mne ukazaly vzdy ako maly..ja som po IVF a pouzila som 5 dni po vklade 5 dnoveho embrya a uz mi ukazal slabu ciarku a postupne silniel...a ty vyskusaj zajtra alebo pozajtra..za mna je ten test ok.

tina96
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tina96
autor
1. sep 2023

@michaelamiako aj ja som z AT napisala som vam spravu😊....

nesa_ag
1. sep 2023

@tina96 rozhodne pozitivny..

tina96
autor
1. sep 2023

@nesa_ag no ja neviem ja stále neverim nejak skúsim o par dni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre