Ahojte ja tam tie dve ciarky vidim vidite to aj vy? Ale mme sa zda ze som mala pred par damit ovulaciu je to mozne?
@tina96 nie je to náhodou ovulacny test? V každom prípade je pozitívny 😉
@bambieblue nieje ovulacny je to tehotensky test 8 dni po oplodneni je vhodny tento test a vysiel mi takto
@monsterablue neviem cim to je ale ked sem pridem uplne to skazi kvalitu na WhatsApp a v Galerie je kvalita super 🤔
@monsterablue v navode sa mi 20 Sekund mam namocit do mocu a o 15min. Ma byt vysledok
20s je dlho.. staci 5-6s
@anjelicek26 Ja si tento test robim stale a vzdy boli negativne a vzdy 20sekund tam sa tam Presne pise ja ale vzdy necham 15 az 20 Sekund
@anjelicek26 urcite som urobila Test ako sa tam pise Len som potrebovala vediet ci tam vidi aj niekto iny tu ciarku
@anjelicek26 a keby aj urobil nejak test a vzdy nechaj 20s... tak ukazuje falosne pozitivny?
@tina96 ked je premoceny tak to je mozne...sprav prosim novy o dva dni.. uvidis este.
@anjelicek26 dobre ďakujem za redu urobim test za dva dni.....ale preco ak je test premoceny ukaze //? Ja som si vzdy myslela ze ked je / negativne ked // pozitivne nechapem Tomu
@tina96 moze ukazat sedu ciarku/kanalik, ano... tam, kde mala byt normalne druha, zachyti sa tam pigment... ked si tehotna, tak si tehotna, o dva dni by mala byt pekne vyraznejsia, tak vydrz nejako uz dovtedy.
@anjelicek26 ďakujem za odpoved skusim teda o 2 dni znova
Ahojte dievčatá, čo si myslíte o tychto testoch, kanaliky ci duch? Testy su robene 28.8. 30.8 a dnes rano. Menstruaciu som mala mat vcera avšak pred 9dnami som krvacala cca 3dni( neviem ci to bola menstruacia alebo krvacanie mimo cyklu). Kazdopadne ma bolia kríze a podbrusko tak ako pri PMS. Vdaka za nazory
@tina96 tieto testy poznam...normalne sa predavaju v AT,su veľmi vcasne -od 8 DNA po oplodneni.zijem v at a tieto testy su spolahlive,mne ukazaly vzdy ako maly..ja som po IVF a pouzila som 5 dni po vklade 5 dnoveho embrya a uz mi ukazal slabu ciarku a postupne silniel...a ty vyskusaj zajtra alebo pozajtra..za mna je ten test ok.
@michaelamiako aj ja som z AT napisala som vam spravu😊....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.