Je pozitivny?

kajka257
6. júl 2018

Je pozitivny? Bojim sa tomu verit po 9 rokoch pokusov

dkethe
6. júl 2018

:* tes sa

ajko
6. júl 2018

Noooo, črtá sa tam malá čiaročka 🙂 Podľa mňa pozitívny, mne takto ukazovali na začiatku všetky tri tehotenstvá 🙂 ale určite skontroluj ešte o pár dní 🙂

zibi
6. júl 2018

vyzera, ze ano 🙂

lucka227
6. júl 2018

Otestuj o par dni ciarka musi silniet.Drzim palce

ebi88
6. júl 2018

Ja som mala take aj slabsie a bol pozitivny, toto je pozitivny test. Blahozelam.

patka24
6. júl 2018

Ja tam vidim dve ciarky a dufam, ze gratulujem 🙂

29simona29
6. júl 2018

@kajka257 presne takto vyzeral môj tehu test pred rokom, teraz mám doma 2mesacneho synceka☺️

xeninkaa
6. júl 2018

Som tehotna???

strakulanikula
6. júl 2018

Ja som dnes mala takto. Po holansky zwanger je tehotna.

29simona29
6. júl 2018

@xeninkaa určite áno

xeninkaa
7. júl 2018

@29simona29 super

xeninkaa
7. júl 2018

@29simona29 ale asi som mala tehotna ak mam len takú slabucku ciarku ze

29simona29
7. júl 2018

@xeninkaa to budú začiatky, možno max do 2tyzdnov, ja som mala takú slabú čiarku po 10dnoch od oplodnenia, lebo viem presne kedy som otehotnela-merala som si bazálnu teplotu. Potom čiarka postupne silnela, o taký tyzden-dva bude už pekne výrazná 😉

29simona29
7. júl 2018

@xeninkaa inak ja som tiež otehotnela v tomto obdobi, maly sa narodil v aprili a za mna je to úplne najlepšie obdobie na tehotenstvo aj porod-celé tehu bolo v zime a porod na jar(aj keď tento rok to bolo už skôr leto) a hneď od začiatku som ho vôbec nemusela moc obliekať, jedna vrstva v ktorej bol doma som mu nechala aj na von, len som preložila do kočíka a tak...čiže za mna porod v aprili úplne naj☺️

sonyyka
7. júl 2018

@29simona29 uplne suhlasim. Jarne deti su skvele na obliekanie . Ani nie horuco a ani nie zima

chiara8
7. júl 2018

@kajka257 ano je.Gratulujem ☺

scarletka34
8. júl 2018

Ja som mala taketo silne čiarky a tehotenstvo bolo bohužiaľ bez plodu takze dve ciarky este nic neznamenaju pocim vam doktor to nepotvrdi a nemate tehotensku knizku v ruke. Tiez som sa tesila a ostali mi len oci pre plač...

karinkak892016
8. júl 2018

@scarletka34 to mi je ľúto 😢 ja som si v piatok spravila o 22:00 test krásne viditeľne 2// sobotu o 16:00 ešte krajšie 2// a dnes som spravila ráno že snáď budú ešte krajšie a mám oči na plač čiarka tak zoslabla že mi je do plaču a mám obrovský strach :'(

nini1010
8. júl 2018

Dievcata,skuste to brat na zaciatku trosku s nadhladom.Tisice zien vieme co je to cakat na 2 ciarky.Bohuzial asi polovica z nas uz vie,ze 2 ciarky este naozaj neznamenaju aj babatko.Teste sa,ale teste sa skromne.Niekedy to dopadne dobre a niekedy zle.Veci sa vacsinou nedaju ovplyvnit iba prijat.

scarletka34
8. júl 2018

@karinkak892016 Mozno je to iba testom zbitocne sa nestresuj. Posledne slova ma aj tak doktor ja som mala krasne dve ciarky 8 tyz a o ziadne tehotenstvo nešlo lebo som mala prazdny gestacny vak . A v 10 tyz to vsetko somna sa vyplavilo lebo som odmietla ist na kyret. Povedala som si ze priroda sa stym vysporiada sama nechcela som ziadny zasah lekarov lebo ty niekedy viac uskodia ako pomôžu. A stale som verila ze sa stane zazrak a malinke sa ukaze no nestalo sa tak...

karinkak892016
8. júl 2018

@scarletka34 :'(. Veď uvidím...

ivankaberrynka
8. júl 2018

@scarletka34 ahoj. Zaujalo ma, že si nebola na kyret v 10 TT. Nemala si potom nejaké problémy? Lebo ja som podstúpila kyret pred 11 rokmi tiež okolo 10 TT a potom som dlho nemohla otehotnieť. Keď sa konečne podarilo, tak sa malá neotocila, bol cisársky a tam zistili, že som mala veeela zrastov, ktoré mohli vzniknúť po nesetrnej kyretazi, keďže som predtým žiadnu operáciu nemala. A zrasty môžu byť problém pre otehotnenie, aj pre otočenie plodu vraj.

scarletka34
8. júl 2018

@nini1010 tak ja som si tiež myslela ze dve čiarky automaticky znamenajú vytuzene tehotenstvi. Az kym som sa nestretla stym ze to tak skutocne neni. Nikdy som nepočula ze moze mi test ukazat dve čiarky a bábätko sa neukaze. Neviem vobec preco sa mi to stalo doktor sa k tomu nijak nevyjadril jednoducho sa to stava.

scarletka34
8. júl 2018

@ivankaberrynka ahoj. Nie nebola som hlavne pre to ze som sa docitala ako niektore baby mali po kyrete problemi s maternicou atd. V 10 tyz som zacala krvacat vecer nastastie ze nie v praci lebo zrovna v ten den som bola v robote. Strasne velke kusy isli somna nemala som ani velke bolesti ako niektore baby to opisuju. Len som bola slaba a tocila sa mi hlava. Na druhy den som este krvacala par dni ako pri beznej menstruacii a iba trochu ma bolelo brucho. Ked som prestala krvácať isla som k lekarovi ci sa vsetko vycistilo. A mala som vsetko nastastie poriadki

whatever1
9. júl 2018

@karinkak892016 ahoj, pokial testujes zakazdym v iny cas tak to kludne moze byt len tym pretoze hladina HCG v moci sa pocas dna meni, vacsina zien ma najvyssiu rano ked vstane, niektore zase vecer. Takze neplas. A moze to byt aj testom...Napis ako si dopadla pri dalsom testovani😊

karinkak892016
9. júl 2018

@whatever1 ahoj dnes som testovala ráno pred hodinkou čo povies? Není to len duch?

xeninkaa
9. júl 2018

@karinkak892016 to je pozitívny

whatever1
9. júl 2018

@karinkak892016 to urcite nie je duch. Test je jasne pozivny😃Tak nech ti to tehotenstvo dobre dopadne 😘

bobricek1979
9. júl 2018

@karinkak892016 je to isto pozitívne, gratulujem
Šťastne tehotenstvo želám

danicabbb
9. júl 2018

@scarletka34 ahoj tak to mi je ľúto a v koľkom týždni si bola ak sa s miem spýtať ja som tiež na začiatku čiarky už druhý týždeň silné v pondelok idem opäť k dr či už bude vidieť plodik.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre