Myslíte že je pozitívny?
Za mna nie. Kolega mal pozit. posielal foto, bolo hneď vidieť čiarku
@1lucinka123 ja vážne nerozumiem týmto diskusiám o pozitívnych a negatívnych testoch. 2 čiarky =pozitívny, 1 ciarka= negatívny.
@lenuska9999 len niekedy to nieje jednoznačne napríklad ja vidím 2 môj muž len jednu. A keďže mam ísť do roboty a nechcem nikoho ohroziť radšej sa opýtam
@1lucinka123 nie nie je pozit. Pozit test ma sipne dve ciarky a vacsinou pri ppzitivite vybehnu hned 🙂
Na antigen by som sa velmi nespoliehala
Pri pozitívnom teste vidieť hneď dve čiarky. Tento je negatívny.
@1lucinka123 z vlastnej skúsenosti... Bude pozitívny za taký 1-2 dni. Správa sa to ako tehu test. Čím viac máš v tele "namnoženeho" vírusu, tým viac ti to vykazuje pozitivitu. Tak isto aj keď končí korona, tak tie AG postupne čiarka svetleje. Ak sa pridájú nejaké príznaky, najskôr zvýšenie teploty tak ti tá čiarka isto zosilnie. A ešte záleží od kvality výteru. My v práci preto používame "pľuvacie" testy😂. V slinách sa skôr zachytí, keďže výter nemusí byť kvalitný a navyše je to nepríjemné pokial sa musí opakovať. Ale ak už máš nejaké príznaky tak sa rovno objednaj na PCR.
Akykolvek naznak druhej ciarky znamena, ze je tam detekovany virus..ja som mala tiez najprv ducha, ktoreho bolo ledva vidno..
@olivieraa takže myslíš ze to je pozitívne?
@1lucinka123 kolégina ostala od štvrtka doma že ma horúčku a stratila čuch a chuť. Na test bola dnes ale stále nemá výsledok. Mne povedali ze si mam spraviť domáci test a keď bude negatívny mam prísť do roboty
@1lucinka123 nemas moznost ist sa dat antigenovo otestovat? Tak by si mala istotu. Fotka skresluje, mala si tam tu druhu ciarku, aj ked velmi slabu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.