Ahojte, baby myslite ze je pozitivny tento test? Dakujem
@barbie9900 pozitívnejší už nebude ☺ Gratulujem ☺
Pozitivny je ale to nieje ovu test ??
Takze je pozitivny ? Pred 3 dnami som mala ovitrelle pichnuti. Niako ma picha pri vajecnikoch.
@viky_21 ano je to ovu test
@barbie9900 je pozitívny
@janickacrazy dakujem lebo som stijulovala injekciami 10 dni potom som si vo svtrtok mala pihnut ovitrelle injekciu tak mi vychadzala ovulacia ...
A picha ma uz 2 dni v podbrusku . Ja ze spravim test. A vysiel pozitivny ovu test prvy krat. Dakujem budeme sa snazit dnes
podla mna este nie je uplne pozitivny, mozno tomu chyba este par hodin
Ešte nie je úplne pozitívny alebo už nie je úplne pozitivny.. Čiže určite by som skúsila ešte podvecer à aj zajtra, ak ešte ovulácia nebola zo silnie, ak bola zo slabne
Po ovitrelle nema zmysel robit testy - ani ovulacne, ani tehotenske (pozitivne budu oba a dlho), po pichnuti mas o 36h ovulaciu, +/- par hodin, ale mas...takze pockat desat dni od pichnutia a potom robit tehotensky...
@barbie9900 a od pichnutia ovitrelle ste este nemali sex?
@barbie9900 pozor, test moze byt (a zrejme aj je) pozitivny z toho Ovitrelle. Teraz sa testami neda riadit.
ja si myslím ze je pozitivny
@pondelok01 gynekologovi som volala, ze .oze byt pozitivny ze mohlo mihlo mi ovitrelee vyvovat aj neskor ovulaciu ... gynekolog povedal ze sa stretol uz s takym pripadom
@ladyblcha mali sme sex v den pichnutiu a na druhy deb
@barbie9900 jasne, mozes mat ovulaciu, ale test je teraz uplne nejednoznacny, kedze reaguje na tu injekciu. Test ma citlivost okolo 20 jednotiek a ty si si pichla 5000 predvcerom.
@pondelok01 a co ma spolocne ovulacny test a ovitrelle ved ovitrelle obsahuje hcg hormon pokial viem tak len tehu testy su pozit z neho, nie ?
Nechapem
@barbie9900 tie hormony sú podobné a HCG spravi pozitívnym aj ovulacny test hlavne pri tej hodnote.
@barbie9900 hormon LH je podobny HCG hormonu. HCG je specifickejsi, takze tehotenskym testom LH nezachytis, ale HCG ovulacnym ano, pri vyssich hodnotach HCG. Preto sa aj picha Ovitrelle na spustenie ovulacie - simuluje to ten prudky narast hladiny hormonu LH v tele, ktory by mal nastat prirodzene pri nestimulovanom cykle. LH asi nevedia dostat do injekcie tak, aby bol staly a funkcny (spekulujem).
@87isea na spodnom sa nieco crta, ale vyzera trochu premocene ten test, este by som sa netesila, a skusila test aj zajtra rano.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@barbie9900 ano je😊