ahojte, viem že je to aj na príbalových letákoch písané že po uplynutí doby je test už neplatný, ale stalo sa Vám niektorej že po pár hodinách sa Vám na negatívnom teste zjavila slabulinká druha čiarka a boli ste naozaj tehotná ?
@yvona2102 prikladam foto
@yvona2102 jasne ze si sprav o dva dni dalsi test a nechod hned k lekarovi... nie s nejakym duchom na teste... az ked budu kolajnice zavolaj, aj tak ta na prvu poradnu pravdepodobne zavola az o dalsie dva tyzdne...
@yvona2102 Ahoj, ja som si tak robila test 4 dni pred ms, zdalo sa mi, ze nic, ale odlozila som ho do kupelnovej skrinky. Mrknem o hodinu, a pomerne silna druha ciarka. Ale nebrala som to do uvahy, reku asi nic, uz je to po limite. Potom som testovala den pred ms, vecer, a druha ciarka naskocila hned.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@yvona2102 ano stalo ... pred cca mesiacom .. robila som 25kovy test ... proste som ho urobila kukla a dala prec vecer isla vyhodit a na teste slaba druha čiarka ..
Isla som ku Dr bola som 5tt videla na sone bodku.. lenze ja som sq zle citila mala som bolesti brucha ako na ms .. dr mi vzala krv a hcg hormon len 23 .. takze som neudrxala a plod odisiel z menstruaciou .