Ahojte, je toto podľa vás pozitivny test? Robila som aj digitalny a bol negativny
@ysseba a intime testy?
@iiiaaa Bohužiaľ aj ja mám negatívnu skúsenosť s Mamatestami. A aj s Pepino. Pozri akú čiarku som mala ja a z tej istej vzorky som si robila aj digitálny, ktorý vidíš ako vyšiel. Takže za mňa - tehotná asi nebudeš ☹ Skús si spraviť za 2 dni inú značku (napr. Dr. Max alebo Livsane) a uvidíš podľa toho...
@mandymoore123 No.. popravde Intime test som nikdy nerobila 🙂 Ale v skupine Snažilky si ho pochvaľujú, že nezvykne robiť falošné čiarky.
@ysseba ďakujem 🙏
ťažko povedať, ja teda nemám skúsenosť osobnú, ale je to tak, že ak je to nejasné, treba o pár dní opakovať. Uvidíte, či zosilnie alebo nebude žiadna. Totiž môže byť náznak tehotenstva ale je aj biochemické tehotenstvo, vygooglite si. Ale držím palce, aby vyšiel tak, ako si prajete 🙂
@kajka1512 Ahoj. Nie, nie, zle som sa vyjadrila. Mne vychádzali Mamatesty a Pepino pozitívne a nebola som tehotná. Nemyslím v jednom cykle, proste sa mi to stalo v rôznych cykloch. Túto fotku čo som dala, tak to áno - to som bola tehotná, teda respektíve som momentálne tehotná 😉 od tohto digitálneho som robila už len paličkové testy a pekne viac a viac silneli 🙂
Ja by som počkala hoci digitálny vyšiel negatívny veď je tam vyššia citlivosť. Podľa mňa z toho niečo môže byť 😊 držím palce 🍀
@iiiaaa
@maartiinaa11 asi nič z toho, ale chcem si byť na 100 % istá, lebo idem na magneticku rezonanciu, a nechcem si niečo vyčítať, tak pred dátumom magnetickej pôjdem ku gyndošovi, aby mi na 100 % potvrdil ze nie som tehotna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@iiiaaa áno