Je podľa vás tento test pozitívny?

iiiaaa
29. nov 2024

Ahojte, je toto podľa vás pozitivny test? Robila som aj digitalny a bol negativny

mandymoore123
29. nov 2024

@iiiaaa áno

janka_21
29. nov 2024

@iiiaaa pozitívny 🙂

iiiaaa
autor
29. nov 2024

@janka_21 fakt neviem co si mam o tom myslieť, lebo som mala aj menstruaciu trochu a keď mi digi vyšiel negativny, a bojím sa ísť ku gyndošovi, ak tam pôjdem nadarmo, asi nie som sama kto také niečo zazil

ysseba
29. nov 2024

@iiiaaa Ak je to značka Mamatest, tak negatívny. Najmä ak bol digitálny negatívny, tak tehotná s najväčšou pravdepodobnosťou nie si. Mamatest a Pepino sú veľmi nespoľahlivé testy a robia falošných duchov jedna radosť ☹

iiiaaa
autor
29. nov 2024

@ysseba to ano už som počula o tých mamatestoch

mandymoore123
29. nov 2024

@ysseba a intime testy?

iiiaaa
autor
29. nov 2024

@ysseba presne je to mamatest, preto mam pochybnosti, ani to nejdem riešiť teda a ku gyndošovi nejdem

ysseba
29. nov 2024

@iiiaaa Bohužiaľ aj ja mám negatívnu skúsenosť s Mamatestami. A aj s Pepino. Pozri akú čiarku som mala ja a z tej istej vzorky som si robila aj digitálny, ktorý vidíš ako vyšiel. Takže za mňa - tehotná asi nebudeš ☹ Skús si spraviť za 2 dni inú značku (napr. Dr. Max alebo Livsane) a uvidíš podľa toho...

iiiaaa
autor
29. nov 2024

@ysseba ďakujem, aspoň viem akým smerom sa mam pohnut

ysseba
29. nov 2024

@mandymoore123 No.. popravde Intime test som nikdy nerobila 🙂 Ale v skupine Snažilky si ho pochvaľujú, že nezvykne robiť falošné čiarky.

mandymoore123
29. nov 2024

@ysseba ďakujem 🙏

iiiaaa
autor
29. nov 2024

@ysseba mamatest vraj dal ktosi do paradajky a urobila sa druhá ciarka

moni141
29. nov 2024

ťažko povedať, ja teda nemám skúsenosť osobnú, ale je to tak, že ak je to nejasné, treba o pár dní opakovať. Uvidíte, či zosilnie alebo nebude žiadna. Totiž môže byť náznak tehotenstva ale je aj biochemické tehotenstvo, vygooglite si. Ale držím palce, aby vyšiel tak, ako si prajete 🙂

iiiaaa
autor
29. nov 2024

@moni141 ďakujem

ysseba
29. nov 2024

@moni141 Ale aj pri biochemickom je prítomné hCG a teda na teste je aj druhá čiarka. Len teda nesilnie alebo silnie veľmi pomaly alebo začne slabnúť. Ale každopádne aj v prípade biochemického by vyšiel aj digitálny pozitívny.

iiiaaa
autor
29. nov 2024

@ysseba
No ale chápeš? Žena ide ku gynekologolovi s tým ze jej vyšiel pozitivny test a on jej povie ze tehotna nie je, no to tie testy dnes katastrofa

ysseba
29. nov 2024

@iiiaaa Je to tak ☹ Ale ešte horšia je tá falošná nádej, ktorú žena dostane a nakoniec nič z toho

moni141
29. nov 2024

@ysseba no presne, preto píšem že treba pozrieť či čiarka nezmizne, vtedy by mohlo ísť o bioch. alebo zlý test

zuza265
29. nov 2024

@iiiaaa podla mna (pokial nie je naozaj naor indikacia na lieky atd ked hned otehotnies), tak staci ist za lekarom a objednavat sa az ked je test naozaj pozitivny. Co moze byt aj o 2 dni. Netreba sa vzdy unahlit 🤗

kajka1512
29. nov 2024

@ysseba ahoj, takže tebe vyšiel aj digitálny poz. A niesi?
Ja mám teraz to iste, len mám bledé čiarky a clearblue vieš 1-2 a čakám na menzes.. či príde
Lebo všetky testy mám takéto “duchove”

ysseba
29. nov 2024

@kajka1512 Ahoj. Nie, nie, zle som sa vyjadrila. Mne vychádzali Mamatesty a Pepino pozitívne a nebola som tehotná. Nemyslím v jednom cykle, proste sa mi to stalo v rôznych cykloch. Túto fotku čo som dala, tak to áno - to som bola tehotná, teda respektíve som momentálne tehotná 😉 od tohto digitálneho som robila už len paličkové testy a pekne viac a viac silneli 🙂

kajka1512
29. nov 2024

@ysseba no ja stále mám duchov.. úplne bledé ciarocky.. tak som Sa “nasrala” že spravím digitálny. A ten mi zakázal 1-2 tak sa nato fixujem :D

maartiinaa11
29. nov 2024

Ja by som počkala hoci digitálny vyšiel negatívny veď je tam vyššia citlivosť. Podľa mňa z toho niečo môže byť 😊 držím palce 🍀

iiiaaa
autor
29. nov 2024

@ysseba gratulujem a nech všetko dobre dopadne 🙂

ysseba
29. nov 2024

@iiiaaa ďakujem velmi pekne ☺️ a aj ja tebe prajem, nech sa coskoro podari (alebo nech motyka vystreli aj teraz a nech ma ten Mamatest pravdu) 🍀

iiiaaa
autor
29. nov 2024

@ysseba vieš čo, ono je to také zvláštne, lebo dva druhy testov mi ukázali pozitivny a tri negatívne a býva mi zle a vracala som teraz riadne, tak sa z toho neviem vysomariť

kozetka1
29. nov 2024

Baby čo myslíte ? 🫣🫣🫣

iiiaaa
autor
30. nov 2024

@kozetka1 niečo tam je

iiiaaa
autor
30. nov 2024

@iiiaaa
@maartiinaa11 asi nič z toho, ale chcem si byť na 100 % istá, lebo idem na magneticku rezonanciu, a nechcem si niečo vyčítať, tak pred dátumom magnetickej pôjdem ku gyndošovi, aby mi na 100 % potvrdil ze nie som tehotna

majka2
30. nov 2024

@iiiaaa ano

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre