Ahojte dievcata,
Poslednu MS som dostala 1.3.2014 a teraz mi uz meska cca 3 dni. Dnes som si spravila test v praci a zabudla som nan pozriet a az po 2 hodinach som sa na neho kukla a boli tam 2 ciarky. Je test neplatny? Prosim o radu Dakujem
Prosím detailný popis ako sa dá zabudnúť na test robený v práci 🙂
@materina_duska to som sa akurat chcela spýtať..
@viktoria1188 hod fotku ao vyzeral... 😉 a myslim ze asi bude platnyyy 😉
Kedze si si ho vsimla az po 2 hodinach tak ciarky nabehli skoro hned...jasne ze je platny..daj foto
Kedze mi meska mrcha tak ma napadlo ze si rano spravim v robote test lebo som doma nestihala a kedze som mala strasnee vela prace tak som si ho polozila na obal a az po 2 hodinach ma napadlo ze som si ho robila - 🙂 takze takto sa da zabudnut dievcata 😀
A dakujem velmi pekne za odpovede
@viktoria1188 podľa mňa je platný a myslím že si tehotná 🙂
@viktoria1188 Sme na tom rovnako, tiez som mala poslednu MS 1.3. Ale ciarky na teste som mala uz pred 5 dnami, a boli tam do minuty. Ale urcite je aj tvoj pozitivny 🙂 Len tak by sa neobjavili.
jasneze platny... moj odlozeny test ma 2 ciarky zretelne uz vyse 5 rokov 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zalezi od tesu, ale podla mna je vysledok platny, pretoze mnozstvo HCG, na ktore test reaguje nemoze byt take vysoke, aby sa ukazali 2 //, ak by si tehotna nebola. Takze myslim, ze si tehotna (gratulujem), ale pre istotu si urob este jeden test 😉