Je normálne takéto bruško, aj keď tehu príznaky nemám?

bubu83
12. júl 2015

Ahojte, v poslednom case mi akosi narástlo brusko, cítim sa akoby nadutá, mám bolesti hlavy, cítim sa tak trocha unavená.MS som mala presne test som si nerobila 😒 Moja otázka je či je normálne takéto brusko i napriek tomu že cvičím brušáky? ☹ Prikladám foto.

bubu83
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ladyblcha
12. júl 2015

@bubu83 toto vazne ? aj s kozami? akoze co je tu eroticka stranka 😕

adrika25
12. júl 2015

😄😄😄😄😄😄pane Bože vyzeráš ako kus peknej zeny, este tu hlavu použiť, prosim neber ako urážku ale tvoje "kozy"uvidí minimálne pól koná, ja sa nečudujem, ze sa z niektorých žien muži smejú, my si to samé pýtame 😄😄😄

sibalka21
12. júl 2015

Cicky si tu ukazovať nemusela, toto není erotická stránka ale mala si normálnu ms, to že más brucho neznamená, že si tehotna. Brucho rastie až niekedy v 2. trimestri

ematko29
12. júl 2015

Mne to pride,ze zakladatelka chcela pobavit s tou nahatou fotkou.a k tomu ta otazka odveci.

bylinkaa
12. júl 2015

Podla toho kolko brusakov cvicis - ak 10x,tak je to normalne....a co strava?

fopka
12. júl 2015

😀

fopka
12. júl 2015

už som tu na konovi zazila tolko srandy

nanervy_2
12. júl 2015
ukulela
12. júl 2015

skoda, ze nevidno, ako sa ti lesknu oci 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mam-si-urobit-test-alwbo-je-nato-priskoro/
ak sa citis zle, konzultuj s lekarom. niektore diagnozy brusakmi bevyriesis ...

ukulela
12. júl 2015

... sorry, zabudla som komentovat kozy, ja mam vacsie, ale to je kojenim ...

fopka
13. júl 2015

@ukulela 😀 😀 😀

erickatt
13. júl 2015

Aaaaaalebo cakas trojicky

natalym
13. júl 2015

To je veľmi hlúpa otázka. 😠

bubu83
autor
13. júl 2015

Nie túto fotku som sem chcela dat len...A inác som aká som aká som, vsimla som si len tolko, ze uz mesiac ho mám vacsie akoze brucho a mala som aj závraty troska, stále grgám a bolí ma hlava. Ale ak to nie je tehotenstvo, tak co? :/ Som zufalá pretoze i napriek cviceniu dtále priberám a to hlavne na brucho. ☹

hrjanka
13. júl 2015

Celiakia? Alergia? Gastritida? Akekolvek ine ochorenie traviaceho traktu? Zajdi za obvodnym, nech ta posle na gastroenterologiu.

katey
13. júl 2015

@bubu83 a co ti brani urobit ten test?

paloma20
13. júl 2015

😂😂😂

ukulela
13. júl 2015

@bubu83 mozes mat aj cystu, hocico ... ved chod za obvodnym, pytaj sa

tani03
13. júl 2015

niekedy len cvicit nestaci, treba zmenit aj stravu. Stava sa, ze svaly rastu, ale tuk ostava, cize pod vrstvou tuku rastie vrstva svalstva, 1+1=2. cize brucho je vacsie, obvod sa nezmensuje.

evittam
13. júl 2015

@bubu83 Brušáky sú ti na 2 veci 😀 😀 😀 😀 😀 Tie ti určite nepomôžu zmenšiť veľkosť brucha.

diana20
13. júl 2015

@evittam no ja neviem, ale mne brusaky pomohli dosť zmenšiť brucho, ale nemala som ho ani predtým veľké, skôr sa mi vyformovalo a bolo tým o dosť plochejsie.. Ale nevidela som fotku, takže neviem posúdiť.. 😝
@bubu83 urob si test, niekedy sa stáva, že aj tehotná dostane menštruáciu v prvý mesiac, ale inak si myslím, že takto skoro by si nemala pribrať ešte aj keby si necvičila.. Aspoň ja som nepribrala teda.. Urob si test a chod ku doktorovi..

bubu83
autor
14. júl 2015

Dnes si idem kupit test, lebo je to zo dna na den horsie, tie nevolnosti a závraty...v case ovulky sme mali nechráneny styk aj pred ovulkou takze nuc nie je vylucené...Ak nebudem tehu tak potom navstívim lekára, bo potom asi pojde o zaludocné tazkosti 😒 😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre