Ahojte, v poslednom case mi akosi narástlo brusko, cítim sa akoby nadutá, mám bolesti hlavy, cítim sa tak trocha unavená.MS som mala presne test som si nerobila 😒 Moja otázka je či je normálne takéto brusko i napriek tomu že cvičím brušáky? ☹ Prikladám foto.
😄😄😄😄😄😄pane Bože vyzeráš ako kus peknej zeny, este tu hlavu použiť, prosim neber ako urážku ale tvoje "kozy"uvidí minimálne pól koná, ja sa nečudujem, ze sa z niektorých žien muži smejú, my si to samé pýtame 😄😄😄
Cicky si tu ukazovať nemusela, toto není erotická stránka ale mala si normálnu ms, to že más brucho neznamená, že si tehotna. Brucho rastie až niekedy v 2. trimestri
Mne to pride,ze zakladatelka chcela pobavit s tou nahatou fotkou.a k tomu ta otazka odveci.
Podla toho kolko brusakov cvicis - ak 10x,tak je to normalne....a co strava?
😀
už som tu na konovi zazila tolko srandy
prve co mi napadlo: http://i.imgur.com/s5WIb2F.jpg?1
skoda, ze nevidno, ako sa ti lesknu oci 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mam-si-urobit-test-alwbo-je-nato-priskoro/
ak sa citis zle, konzultuj s lekarom. niektore diagnozy brusakmi bevyriesis ...
... sorry, zabudla som komentovat kozy, ja mam vacsie, ale to je kojenim ...
Aaaaaalebo cakas trojicky
To je veľmi hlúpa otázka. 😠
Nie túto fotku som sem chcela dat len...A inác som aká som aká som, vsimla som si len tolko, ze uz mesiac ho mám vacsie akoze brucho a mala som aj závraty troska, stále grgám a bolí ma hlava. Ale ak to nie je tehotenstvo, tak co? :/ Som zufalá pretoze i napriek cviceniu dtále priberám a to hlavne na brucho. ☹
Celiakia? Alergia? Gastritida? Akekolvek ine ochorenie traviaceho traktu? Zajdi za obvodnym, nech ta posle na gastroenterologiu.
😂😂😂
niekedy len cvicit nestaci, treba zmenit aj stravu. Stava sa, ze svaly rastu, ale tuk ostava, cize pod vrstvou tuku rastie vrstva svalstva, 1+1=2. cize brucho je vacsie, obvod sa nezmensuje.
@evittam no ja neviem, ale mne brusaky pomohli dosť zmenšiť brucho, ale nemala som ho ani predtým veľké, skôr sa mi vyformovalo a bolo tým o dosť plochejsie.. Ale nevidela som fotku, takže neviem posúdiť.. 😝
@bubu83 urob si test, niekedy sa stáva, že aj tehotná dostane menštruáciu v prvý mesiac, ale inak si myslím, že takto skoro by si nemala pribrať ešte aj keby si necvičila.. Aspoň ja som nepribrala teda.. Urob si test a chod ku doktorovi..
Dnes si idem kupit test, lebo je to zo dna na den horsie, tie nevolnosti a závraty...v case ovulky sme mali nechráneny styk aj pred ovulkou takze nuc nie je vylucené...Ak nebudem tehu tak potom navstívim lekára, bo potom asi pojde o zaludocné tazkosti 😒 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.