Je negatívny?

7. nov 2024

Čím bližšie som k tomu testu tým viac tam vidím druhú čiarku? Je negatívny však?

jaskolka
7. nov 2024

Ja vidím iba jednu, negatívny test

marhulka13
7. nov 2024

Zatiaľ ano

autor
7. nov 2024

@jaskolka pýtam sa preto lebo mi mešká už 5 deň som po pôrode tri mesiace a naozaj tehotná ešte nepotrebujem byť

natall113
7. nov 2024

Po pôrode nemáš ešte ustálený cyklus

autor
7. nov 2024

@natall113 aj keď nekojím?

jaskolka
7. nov 2024

Po pôrode cyklus nemusí byť hneď pravidelný.
No v takom prípade je treba poriadne sa chrániť, keďže tým pádom ani nemusís vedieť, kedy máš ovuláciu.

denuss
7. nov 2024

Ak dojčíš, cyklus ani nemusíš mať, aj nepravidelný je ok..

faasx
7. nov 2024

Prvá vec, ak nepotrebuješ byť naozaj tehotná, tak sa treba aj tak zariadiť a zabezpečiť to, aby si tehotná neostala. Po pôrode je žena ešte viac náchylná na tehotenstvo. Druha vec, na tej fotke nevidím druhu čiarku, ale môže to byť chyba toho, že fotak to nevie zachytiť na fotke. Takže to vidíš úplne inak ako my. Počkala by som ešte pár dni, urobila test, a potom by som išla ku lekárovi.
Plus kľudne môžeš mať po pôrode rozhádzaný cyklus…

autor
7. nov 2024

@faasx momentálne toto všetko sme sa dohodli s gynekologičkou na tento mesiac. Kondómy používame no antikoncepciu som doteraz nemohla kvôli zápalu v tele

autor
7. nov 2024

@faasx plus mám pocit že ešte len teraz mám ovuláciu keďže som si všimla výtok ktorý tomu nasvedčuje

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre