Je na tomto tehotenskom teste druhá čiarka?

mariamajamajka
15. apr 2021

Ahojte som tu zas 🤣🙈
Tento krát píšem z prosbou pre sesternicu
Ma takí problém ze sa cíti unavená bola ju prsia, bradavky, a však menzes minuli aj tento mesac mala
Nevie či je tehotná alebo nie bola aj u ginekologa ten povedal ze to nie je veľmi vidno ale pravdepodobne je tehotná včera si robila test ale ako pozerám tak nevidím tam veľmi tu druhu čiarku 🤷‍♀️
Dakujem za odpoveď

ola101
15. apr 2021

Nerozumiem, na čo jej povedal gynekológ, že to nie je moc vidno? Robil jej sono alebo mu doniesla testy ukázať alebo čo? Fotka je dosť nešťastná, nejaká osvietená, z väčšej diaľky by nebola?

ab727
15. apr 2021

@mariamajamajka no neviem tá druhá čiarka akoby bola na obidvoch krajoch zafarbená troška🙄

mariamajamajka
autor
15. apr 2021

@ab727 no hej tiež neviem posúdiť 🤷‍♀️ urobil jej ultrazvuk povedal ze tam to ešte nie je veľmi vidno nech si po pár dňoch urobí test

mariamajamajka
autor
15. apr 2021

@ola101 urobil jej ultrazvuk povedal ze tam to ešte nie je veľmi vidno nech si o pár dní urobí test a tak to jej ukázalo tak ja neviem teda 🤷‍♀️

ola101
15. apr 2021

Aha tak na sono mohlo byť ešte moc skor, niekedy je vidieť bábo až tak 7-8 týždni ale moc sa mi to nezdá keď ms normálne dostala. Podľa mňa jej mohol aspoň ešte krv teda zobrať, v krvi sa lepšie zachytí hcg hormón a dalo by sa aj sledovať či jej stúpa alebo klesá. Ten test je taký ani ani, moc tam vidno nie je. Nech si skúsi spraviť zase za dva dni z ranného moču ale rovnakú značku

ab727
15. apr 2021

@mariamajamajka určite test zopakovať po pár dňoch a budete múdrejšie 🙂

emv
15. apr 2021

Ja tam vidím druhú čiarku.

littlebubble
15. apr 2021

Toto nie je druhá čiarka a viem to lebo taký okraj sa urobil raz aj mne.Je to sivé a nič to neznamená.

kukupac
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre