Ahoj je ten test vadny alebo je tam slabý duch? Pepinotest kazetovy.
Nechápem načo si robis test furt pridávaš to iste.. počkaj do kým ti nepríde MS.. a keď si netrpezlivá baby ti písali včerajšej diskusii že si máš skúsiť spraviť test o dva dni ;))
@bambulienka25 ahoj.. chcela by som sa tá spytat už si mi písala na moju diskusiu včera.. som tých 8 dni po pregnyle a keď si spravím test z 25ml to je ten menej citllivejsi myslíš že keď bude pozitívny bude to ten pregnyl aj na tomto teste?
@snazilka777 jasne, ze ano. Pregnyl sa v tele drzi minimalne 10dni. Preto sa odporuca po pregnyle testovat az po 14tich dnoch.
@bambulienka25 robila som si dnes ráno preto sa pytam a je tam duch taká čiarka že ju vidieť len na dobrom svetle 🙂)
Ved si kup este jeden.Co ti da nasa odpoved?
@snazilka777 Ty si "super" :D :D :D zvozis autorku naco si robi test a ze "furt pridava to iste" a vzapati zacnes v jej diskusii riesit svoj problem, na ktory si uz zalozila 2 rozne diskusie, odpovedali ti tam zeny a jasne ti vysvetlili a ty sa zacnes pytat este aj tu :D
@fokuska si mi to teraz vzala uplne z ust 😂😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vidím tam slabucku ciarku.. skús urobiť znova napr v pondelok. Asi máš ešte slabú hladinu HcG