Ahojte baby.
Prosím vás,mrcha mi mešká 10dni a spravila som si tehu test.Vedeli by ste mi poradiť či je tam skutočne druhá čiarka alebo si ju len namýšľam?
Bábätko by som veľmi chcela.
@sofineckar si robis srandu? kde vidis druhu ciarku?
@sofineckar nie. A po 10 dnoch meskania by uz mala byt velmi dobre viditelna.
Nie, len jedna ciarka. Po 10 dňoch by už mali byť koľajnice, ak by šlo o normálne tehotemstvo
@sofineckar neda sa mi ani foto priblizit ale skus odfotit znov a daj foto. Popravde ja som si urobila screenshot a dala do negative tak sa tam niečo mari. Popripade skus dat dole obal a tak odfotit
možno ty vidíš ale ja na foto nie...môže to byť aj zlé foto...
@sofineckar Ja ju vidím veľmi slabo, niektoré ženy možu mať pozitívny test až po 2 tyždnoch od meškania ako som to mala ja pri prvom tehotenstve, naopak pri druhom mi test ukazal 15 dní pred menštruáciou. Držím palce 🙂
zla foto, skus este raz odfotit a urob si este jeden, najlepsie prvy ranny moc
Ahojte , mohli by ste mi poradiť? Pred 5dnami som si robila test a višiel mi asi negatívny tu druhu čiaru ani nebolo skoro vidno , mala som dostať 12teho menzes ale meškám 2 dni , dnes som si robila test a višiel takto , čo poviete mohla by som byť tehotna aj keď som robila test pred menzesom a visiel takto ?? 😕😕
@sofineckar prepáč, ale nie. Ja som po 3 dňoch meškania mala už zreteľnú čiarku.
@anna2002 ahoj. Ako si dopadla? Potvrdilo sa tehotenstvo?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Sorry, 0 bodov