Je možné, že test ukáže ešte druhú čiarku?

ddd333
13. jan 2022

Želám všetko dobre na úvod, chcela by som sa opýtať či už niekto zažil toto ( pripadne niečo podobne) - tento mesiac sme sa snažili , 11.1 mal prist menzes , kt som si myslela , že prišiel , ale iba jeden deň bledo ružová krv a dnes už nič , nikdy sa mi to nestalo - urobila som si test a ukázal iba jednu čiarku tz negatívny … je možné, že ešte test ukáže pozitivitu - pripadne sa rozbehne menzes normálne, ako má byt ?

Diky

lalulola
13. jan 2022

@ddd333 Tak toto by zaujímalo presne aj mňa....😊 Som na tom úplne rovnako....

juliavolna
13. jan 2022

@ddd333 som natom podobne

juliavolna
13. jan 2022

@lalulola v čom ?

lalulola
13. jan 2022

@juliavolna Snažili sme sa počas OVU, 12.1 a dnes mám ružový výtok, od obeda nič, zajtra mám dostať MS a testy negatívne....tak čakám či sa rozbehne MS alebo sa budeme tešiť po rokoch....

juliavolna
13. jan 2022

@lalulola my sme natom podobne - snažíme sa dlho , zrejme dlhšie ako pise kocka vyššie …. Mne ale prišiel menzes načas ( trval jeden deň ) veľmi slabé krvácanie a zrazu sa nic nedialo , ani sa nerozbehol ale ani úplne neprestal akoby 🤷‍♀️ Testy som robila 3x ( 1x skoro , 2x po dvoch dňoch a 3 x dnes )

lalulola
13. jan 2022

@juliavolna tak potom už len čakať a skúšať testovať... drzim palce 💜

juliavolna
13. jan 2022

@lalulola po 3 negat testoch už nedúfam , skôr dumam kde je menzes

lalulola
13. jan 2022

@juliavolna ale tak vždy treba veriť....💜

juliavolna
13. jan 2022

@lalulola jedine čo mám ešte že stále chodím na wc

janiikkk
13. jan 2022

No dievčatá,môj prípad bol taký,že takisto som čakala na menštruáciu (ale mne vždy meškala,takže som nikdy nemala vyrátaný deň) a niekedy po týždni od meškania som mala presne to čo vy. Trochu krvi alebo teda červeného výtoku na nohavičkách. Tak som čakala ďalej,až nakoniec nič neprišlo a po ďalšom týždni bol pozitívny test.
Držím palce a odporúčam ešte vydržať aby ste mali poriadne červené čiarky 😁dajte potom vedieť

lalulola
13. jan 2022

@janiikkk no bodaj by to bol náš prípad.... veľmi by nás to potešilo....aj keď mňa bolia kríže aj vaječníky ako pred MS takže ťažko povedať.... uvidíme ďalšie dni... držme si palce 💜

bolarazjedna
13. jan 2022

To slabé krvacanie mohlo byt uhniezdenie, mohla si mat o pár dní posunúť ovuláciu. Ak ti nepríde menzes, sprav test o 2 dní, ale z prvého ranného moču. V tejto chvíli ti nikto nevie s istotou povedať, či je to tehotenstvo ci nie, kým nezačne krvácať, šanca tam je.

janiikkk
13. jan 2022

@lalulola no ale aj ja som mala príznaky na MS. Presne to čo píšeš + extrémna bolesť pŕs. Pri chôdzi,pri dotyku,no stále

juliavolna
13. jan 2022

@janiikkk ja som skúšala test dnes a bol plne negatívny 🙂 takze zrejme zas nič

janiikkk
13. jan 2022

@juliavolna a koľko dní ti mešká?Ak len 2-3 dni,tak to je príliš skoro podľa mňa. Lebo ono to vraj neukáže hneď na začiatku a asi záleží aj od toho,že aký test si skúšala

juliavolna
13. jan 2022

@janiikkk skúšala som pepino10 - menzes mešká 2 deň ( ale včera bolo to slabo červene spinenie alebl začiatok menzesu ? Dnes nič !)

janiikkk
13. jan 2022

@juliavolna skús ešte vydržať pár dní. Naplánuj si deň, v ktorý si urobíš hneď ráno z prvého moču test a vydrž dovtedy. Neboj, trpezlivosť ruže prináša

juliavolna
13. jan 2022

@janiikkk je to celé zvláštne pichajú má vaječníky , boli má podbrusko ako pri menzese ale ten sa nejako nevie spustiť 🤷‍♀️ Dakujem

janiikkk
13. jan 2022

@juliavolna Však uvidíš. Ale veľmi ti držím palce🤗potom daj vedieť

juliavolna
13. jan 2022

@janiikkk určite 🙂 daaaaakujeme

lalulola
14. jan 2022

@juliavolna to ja chodim tak či tak vždy pred menštruáciou....podľa mňa tým že som nafúknutá pred ms tak mi to nejako spôsobuje pocit na cikanie.

lalulola
14. jan 2022

Tak opäť to nevyšlo, práve sa mi spustila menštruácia 😕

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre