Je možné, že tehotenský test ukazuje negatívny výsledok a som tehotná?

vikinka128
23. dec 2020

Ahojte,

Je možné že tehotensky test ukazuje negatívne a som tehotná? Buď môžem byť v týždni 5tom alebo 8mom.. a proste test je negatívny..
Háčik je že pred 5 týždňami som začala brať anti to je háčik.. menzes som mala od vtedy 2 krát, prvý krát normálne keď prišiel a vtedy som začala brať a druhý krát už počas prestávky. Krvácanie úplne ok

Len sa momentálne bojím, keďže antikoncepcia a tehotenstvo nie je dobrá kombinácia.. a po tomto menzes chodím nejako veľa cikať a mám citlivé podbruško, tak mám obavy

Pýtam sa to tu z dôvodu, že som nestihla kúpiť test a zmocnila sa ma panika.. deň pred vianocami

Vopred vám.dakujem

bona69
23. dec 2020

No ak si pred 5 týždňami dostala ms a odvtedy berieš hak tak podľa mňa je minimálna šanca aby si bola, teda podľa mňa niesi, nestresuj sa užívaj sviatky

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
23. dec 2020

@vikinka128 nie, nie si tehotna

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vikinka128
autor
23. dec 2020

@bambulienka25 už zase ja ? Toto je môj prvý príspevok k tejto téme. A že ako? Logicky tak, že HAK som začala brať 3 týždne po styku - keď prišla menštruácia. Nie počas užívania HAK.
A mimo toho, viem že nie som jediná ktorá počula o prípadoch kedy ženy otehotneli aj počas HAK. Keď sme už pri Tom 🙂

petamich
23. dec 2020

nie podla mojho nazoru je minimalna sanca, ze by si bola tehotna a ak by si bola v 5tt alebo nebodaj v 8tt tak tehotensky test by to uz urcite zachytil 🙂 kup, alebo objednaj cez internet ak chces byt kludna ale za mna zbytocne, tehotna nebudes, pekne sviatky

vikinka128
autor
23. dec 2020

@petamich ďakujem, vydržím tie 3 dni a zabehnem kúpiť. Pekné sviatky 🙂

mima1
23. dec 2020

Ved zajtra mas otvorene isto zozenies niekde

rachel36a
23. dec 2020

@vikinka128 ked mas negativny test tak tehotna nie si...ci uz v 5tt alebo v 8tt vzdy by bol test pozitivny

anonym00000
25. aug 2022

@vikinka128 tak čo ako si vtedy dopadla?

vikinka128
autor
25. aug 2022

@anonym00000 nebola som 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre