Je možné, že som tehotná?

dadusa0502
28. apr 2014

Ahojte baby viem ze je tu toho uz vela.hned po menstruacii sme maly s muzom nechraneny pohlavny styk.menstruaciu som mala dostat 1.5 ale dostala som o 10 dni skor a taku velmi slabu.dnes som si robila test a boli tam dve ciarky ale ta testovacia bola vyditelne biela.nechapem.mozem byt tehotna alebo nie

denisafono
28. apr 2014

vsetko je mozne 😝

suzi33
28. apr 2014

Biela? Ako biela? Odfoť test a daj ho sem..Ono pokiaľ bola bledšia ako kontrolná, tak to znamená, že nie si dlho tehotná-ale musí byť ružová. Ak je šedá, tak je to len chybný test..

bosoriak
28. apr 2014

Kedykolvek mas nechraneny pohlavny styk, mozes byt tehotna. Ja teda sice nechapem, ako moze byt test s dvomi ciarkami a viditelne biela druha ciarka. Ked je biela, tak tam nie je. Ked je co len o odtien tmavsia, tak je pravdepodobne, ze test je pozitivny.
Skus tak o 3 dni dalsi test a budes vediet viac.

saffi
28. apr 2014

ked si si nie ista testovacou ciarkou, tak by som urcite vyskusala iny test

stary_ujco
28. apr 2014

Mala si sex = mozes byt tehotna.
Vsetko okolo su len tanecky meniace pravdepodobnost.

20tatianas
28. apr 2014

Je to dost pravdepodobne ale ser na testy su to zbytocne vyhodene peniaze ja som si tiez kupila bola som tehotna a vysiel negativny....niektore testy su take ze ti ukazu vysledok az po urcitom case...takze treba riadne precitat navod - alebo ist k lekarke 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre