Je možné, že som tehotná?

compelovamichaela
28. okt 2021

Ahojte zienky..... Meskala mi mrcha zhruba 15 dni.(kezdr som mala niekedy problemy s ms... ale posledny rok som mala celkom pravidelne krami) počas predposledneho dna sme mali nechraneny styk... Po ms som skoro r cely tyzden špinila raz slabsie raz silnejsie potom to prestalo a teraz len troaku skoro az vôbec.... Robila som si test a vysiel mi duch.. Je možné ze som tehu?

dejna_
28. okt 2021

@compelovamichaela no keď je tam duch je to vysoko pravdepodobné o dva dni test zopakuj či čiarka 🤞 silnie ..držím palce 🍀

compelovamichaela
autor
28. okt 2021

@dejna_ zajtra rano robim druhy test...... Dufam ze to tam bude - -

compelovamichaela
autor
28. okt 2021

@dejna_ ja si myslim ze ho tam vidim

dejna_
28. okt 2021

@compelovamichaela aj mne sa tam niečo marí ...držím palce 🍀😍

compelovamichaela
autor
28. okt 2021

@dejna_ na foto to tak nevidno 🤔v reali vsak ano.. Nikdy predtym ked som si robila test mi nevysiel duch...

christinka1
28. okt 2021

@compelovamichaela neviem či si alebo nie,ale každopádne tam niečo vidím,tak určite skús test zopakovať a držím palce nech druhá čiarka silnie 😉

compelovamichaela
autor
28. okt 2021

@christinka1 mam aj miernu bolesť v pod rusku.. Väcsinou len tak slabulinku uz týždeň 🤔

christinka1
28. okt 2021

@compelovamichaela uvidíš zajtra ráno keď budeš testovať znovu, potom pridaj foto či silnie😉✊

miskamicha
28. okt 2021

@compelovamichaela nieco sa crta... drzim palce! 🙏

alzbeta311
28. okt 2021

Podľa mňa to bolo biochemicke tehu, píšeš že ms ti meškala 15 dní. Na 15ty deň meškajúcej ms by si mala riadne koľajnice. A potom píšeš že po ms si špinila, tak tým pádom si ju dostala či nie?? Asi to bolo bieochemicke, tým že ti ms meškala, hcg v krvi bola zachytena a na testoch ti ešte ukáže ducha, lebo to bolo v moči zachytené. Ale ak sa mýlim tak sa ospravedlňujem.

compelovamichaela
autor
29. okt 2021

Baby zase duch 🤔🤔🤔

compelovamichaela
autor
29. okt 2021

@alzbeta311 meskali mi uz takto niekolko krat ale nikdy mi neukázalo ducha🤔🤔😳

alexandra2468
29. okt 2021

Nedá sa z tvojho textu pochopiť, či ti teda mešká 15dní ms a stále neprišla, alebo už prišla a bola slabá?

compelovamichaela
autor
29. okt 2021

@alexandra2468 prisla bola normalna...ale cele to bolo ine ako bezne.. To spinenie po ms som nikdy nemala a teraz 2 testiky a obe duch co mi nikdy predtym neukazalo... Kazdopadne pojdem na kontrolu

alexandra2468
29. okt 2021

@compelovamichaela ak prišla a bola normálna a potom to špinenie, tak sa žiaľ prikláňam k biochemickému tehotenstvu. Preto aj ten duch.
Ale veľa šťastia na kontrole.

alzbeta311
29. okt 2021

Ducha ti bude po biochemickom ukazovat ešte najmenej týždeň po krvácaní

compelovamichaela
autor
29. okt 2021

@alzbeta311 uz presli 2 tyzdne a dnes ta 2 ciarka bola silnejšia... Nic dam vediet na tyzden kao to dopadlo dakujem baby 🥰

alzbeta311
29. okt 2021

Držím palce nech všetko dobre dopadne ❤

leuska1991
29. okt 2021

@compelovamichaela pri zdravom tehotenstve hcg stupa viacej. Aby ukazalo aj druhu ciarku,a nie ducha. Aj ja som to takto isto mala,slabulinka ciarka a uz mi meskal menzes hadam aj tyzden...zacala krvacat...robila som si testy stale boli pozitivne,ale ta ciarka slabulinka
. Nakoniec zistili,ze ide o biochemicke...teraz som znovu tehotna a mala som teda riadne kolajnice. Drzim palce,aby bolo vsetko dobre🥰

slniecko_12
29. okt 2021

@leuska1991 ja som mala tiez poriadne kolajnice a aj tak som do tyzdna potratila......

compelovamichaela
autor
29. okt 2021

@leuska1991 aj potom co ti zistili biochemicke si mala slabe bolesti v podbrušku? Lebo ja ich mam 😳

leuska1991
29. okt 2021

@compelovamichaela ja som mala silne bolesti

compelovamichaela
autor
29. okt 2021

@leuska1991 ja mam len slabe

compelovamichaela
autor
29. okt 2021

@leuska1991 miestami skoro ziadne ale pravidelne bolesti v podbrušku

zuzi0911
29. okt 2021

@compelovamichaela bolesti v podbrušku sú úplne bežné na začiatku tehotenstva. Ide o také menštruačné bolesti. Toho sa neboj. Pokiaľ nekrvacam, alebo nespinis...

compelovamichaela
autor
29. okt 2021

@zuzi0911 nekrvacala som vobec len pred vyse tyzdnom som spinila ale teraz uz nie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre