Ahojte zienky..... Meskala mi mrcha zhruba 15 dni.(kezdr som mala niekedy problemy s ms... ale posledny rok som mala celkom pravidelne krami) počas predposledneho dna sme mali nechraneny styk... Po ms som skoro r cely tyzden špinila raz slabsie raz silnejsie potom to prestalo a teraz len troaku skoro az vôbec.... Robila som si test a vysiel mi duch.. Je možné ze som tehu?
@dejna_ zajtra rano robim druhy test...... Dufam ze to tam bude - -
@dejna_ ja si myslim ze ho tam vidim
@compelovamichaela aj mne sa tam niečo marí ...držím palce 🍀😍
@dejna_ na foto to tak nevidno 🤔v reali vsak ano.. Nikdy predtym ked som si robila test mi nevysiel duch...
@compelovamichaela neviem či si alebo nie,ale každopádne tam niečo vidím,tak určite skús test zopakovať a držím palce nech druhá čiarka silnie 😉
@christinka1 mam aj miernu bolesť v pod rusku.. Väcsinou len tak slabulinku uz týždeň 🤔
@compelovamichaela uvidíš zajtra ráno keď budeš testovať znovu, potom pridaj foto či silnie😉✊
@compelovamichaela nieco sa crta... drzim palce! 🙏
Podľa mňa to bolo biochemicke tehu, píšeš že ms ti meškala 15 dní. Na 15ty deň meškajúcej ms by si mala riadne koľajnice. A potom píšeš že po ms si špinila, tak tým pádom si ju dostala či nie?? Asi to bolo bieochemicke, tým že ti ms meškala, hcg v krvi bola zachytena a na testoch ti ešte ukáže ducha, lebo to bolo v moči zachytené. Ale ak sa mýlim tak sa ospravedlňujem.
@alzbeta311 meskali mi uz takto niekolko krat ale nikdy mi neukázalo ducha🤔🤔😳
Nedá sa z tvojho textu pochopiť, či ti teda mešká 15dní ms a stále neprišla, alebo už prišla a bola slabá?
@alexandra2468 prisla bola normalna...ale cele to bolo ine ako bezne.. To spinenie po ms som nikdy nemala a teraz 2 testiky a obe duch co mi nikdy predtym neukazalo... Kazdopadne pojdem na kontrolu
@compelovamichaela ak prišla a bola normálna a potom to špinenie, tak sa žiaľ prikláňam k biochemickému tehotenstvu. Preto aj ten duch.
Ale veľa šťastia na kontrole.
Ducha ti bude po biochemickom ukazovat ešte najmenej týždeň po krvácaní
@alzbeta311 uz presli 2 tyzdne a dnes ta 2 ciarka bola silnejšia... Nic dam vediet na tyzden kao to dopadlo dakujem baby 🥰
Držím palce nech všetko dobre dopadne ❤
@compelovamichaela pri zdravom tehotenstve hcg stupa viacej. Aby ukazalo aj druhu ciarku,a nie ducha. Aj ja som to takto isto mala,slabulinka ciarka a uz mi meskal menzes hadam aj tyzden...zacala krvacat...robila som si testy stale boli pozitivne,ale ta ciarka slabulinka
. Nakoniec zistili,ze ide o biochemicke...teraz som znovu tehotna a mala som teda riadne kolajnice. Drzim palce,aby bolo vsetko dobre🥰
@leuska1991 ja som mala tiez poriadne kolajnice a aj tak som do tyzdna potratila......
@leuska1991 aj potom co ti zistili biochemicke si mala slabe bolesti v podbrušku? Lebo ja ich mam 😳
@compelovamichaela ja som mala silne bolesti
@leuska1991 ja mam len slabe
@leuska1991 miestami skoro ziadne ale pravidelne bolesti v podbrušku
@compelovamichaela bolesti v podbrušku sú úplne bežné na začiatku tehotenstva. Ide o také menštruačné bolesti. Toho sa neboj. Pokiaľ nekrvacam, alebo nespinis...
@zuzi0911 nekrvacala som vobec len pred vyse tyzdnom som spinila ale teraz uz nie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@compelovamichaela no keď je tam duch je to vysoko pravdepodobné o dva dni test zopakuj či čiarka 🤞 silnie ..držím palce 🍀