Dobrý večer mamičky pred 7 dňami som mala s priateľom nechránený pohlavný styk s tým že zakončenie bolo vo mne. Mala som také pocity že som aj v tom možno som moc nad tým rozmýšľala možno nie, ale dnes sa mi dostavila menštruácia teda neviem ci je to vážne menštruácia ale bolesť podbruska mam stále už asi 3 dní ale dnes sa dostavila ta krv myslite ze som aj tak v tom? (test som si robila dnes ráno a bol negatívny no krv mi začala večer)
Ďakujem vopred za užitočné odpovede pekný večer prajem
nemusis byt tehotna, ked si dostala menzes a mat neg. teh. test, pravdepodobne si neni tehotna.
Ano stava sa zriedka, ze zeny maju menzes, ked su tehotne,,,, ale velmi zriedka asi.... A mas negat. teh. test, tak si pravdepodobne tehotna neni.
Test sa robi neskor, myslim, ze 7 den po styku by si nemala pozitivny test, aj keby si bola tehotna.
Ak chces otehotniet skuste tak 11ty menstr. den.
Napr. dostanes menzes 1. 8. tak 11teho, 13teho, 15teho a 17teho chodte naplno, mozno sa to uchyti. I ked niektore zeny maju ovulaciu, plod. dni neskor.
@dai asi tak....
@katkalubkova čiže keď menštruácia mi začala dnes okolo večera 19 trvá mi cca 6 dní tak snažiť sa mame okolo 27,28,29,30? 🙂
tehotníá nebudeš....ak máš menštruáciu každých 28 dní, tak plodné dni máš niekde uprostred...Ale na nete nájdeš aj výpočet tvojich plodných dní - len zadáš príslušné hodnoty....
29. 7. a vyssie 🙂, teda a neskor, mohlo by to potom vyjsť
@deti95060810 to viem ze je to na internete len nemôžem zadať presnú hodnotu pretože mám nepravidelnú 😕
@katkalubkova dobre ďakujem veľmi pekne pekný zvyšok večera prajem 🙂
podobne a drzim palce, aby to vyslo😉
a čo tak meranie BT ? 🙂
hmm..
Vyskusaj BT ako isu vyssie..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@emka899 nerozumiem...dostala si menstruaciu a mas negativny test... preco si myslis ze si tehotna? Preto ze ste mali 1x nechraneny sex?🙂