Žienky prosím vás je to možné?
Pred 22 dňami som bola u lekárky, na sone nič nevidela. MS stále nechodila, tak som si po 14 dnoch urobila test. Vyšiel pozitívny, na druhý deň som urobila druhý, tiež pozitivny. Čiarky už boli takto silné. Je možné že už u lekárky som tehotná bola len to nebolo vidieť? A ak nie, ako je možné že za 14 dní mi už ukazuje takto zreteľne obe čiarky?
Ďakujem.
@mayolenka na ultrazvuku je nieco vidiet az v 5tt, ak si bola tesne po ovulacii, je normalne, ze nebolo nic vidiet. mala si pravdpepodobne omeskanu ovulaciu. pokojne teraz chod ku gyn na krv, nech ti najskor potvrdi tehu z krvi, podla vysledku by potom mala naplanovat utz. ja som mala uz dutinku s malinkatou bodkou, ked som mala desiatkovy Dr. Max taky silny, ako mas na foto ty. proste kolajnice. Bola som vtedy asi 18-19 dni po ovu.
@mayolenka prepac, ale mas pocit, ze ti lekarka chcela nieco zatajit?
@zmrzlinka2021 Chce vediet ci mohla byt tehu uz ked bola na kontrole. Normalne sa pyta.
Jasnacka, uplne ako pisu baby. Preto sa to sono skor ako v 5-6tt nerobi, lebo tam proste nic nevidno.
No a na otazku ci je mozne mat taku silnu ciarku po 14 dnoch po ovu - ano, je to mozne. HCG hodnoty su u kazdej zeny ine, niektora ma slabsi nabeh, u inej sa zacne produkovat hned a vela. Tiez je ho viac ak su to dvojicky a viac 😁
Na tejto stranke vidis to rozpatie. V prvom stlpceku su dni po ovulacii, treti stlpcek su najnizsie namerane hodnoty hcg a vo stvrtom su najvyssie. Tie rozdiely su obrovske, cize ciarka moze byt kludne hned taka silna alebo dokonca silnejsia ako kontrolna.
http://www.betabase.info/chart/basic/single
Áno, je to mozne. Ja som to zrejme tak mala. 9.10. som mala bežnú preventivku u gynekologicky a o necelý mesiac, v novembri som jej už písala po pozitívnych testoch nech mi potvrdí tehotenstvo. A 14.11. bolo už vidieť srdiečko.
Áno. Ja som bola na preventívku a o cca týždeň na potvrdenie tehotenstva. 😄
@mayolenka ahoj áno je to možné ja som tak bola začiatkom júna na preventívke...no a za pár dní som robila testy a presne také koľajnice ako ty 🙂a teraz vedľa mňa spinká skoro 2 ročná slečna 😊👌
@galganka a na tej preventivke ti robila aj ultrazvuk?
@vierkainka áno. Ale na potvrdenie tehotenstva som išla hneď, po prvom pozitívnom teste, iba po pár dňoch meškania. Bola som tak dohodnutá s Dr., kvôli problémom predtým.
@galganka ja to mám tiež tak podobne...bola som u nej,že mi pár dní mešká a nevidela nič.No ale ak bola posunutá ovulácia,tak možno ešte nejaká šanca tam môže byť?
@vierkainka tak doktor nie som, ale držím palec, aby o pár dní bola pekná fotka zo sona. U mňa to bolo tuším vtedy 10 dní už si to presne nepamätám, už pár rokov prešlo... 😊
@galganka mrcha dorazila...🥴☹️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
je to uplne mozne - na sone vidi "cosi" ak je HCG nad 1000, mohlo byt este nizsie, kdezto tehotensky test pri HCG podstatne nizsom uz ukaze vyrazne ciarky - takze ak navyse si testovala 14 dni po navsteve lekarky uplne v pohode - napr. si bola 4-5tyzden vtedy a je bezne, ze nic nie je vidno a teraz si 6-7, takze na teste musia byt kolajnice