Je možné, že by som bola tehotná ?

jankajamka
21. jan 2020

Ahojte potrebujem info s manželom sme mali opakovaný sex deň pred plodnim obdobím ani raz sa do mna nespravil ale medzi stykom nebol ani na wc niektoré dni pociťujem keď niečo zjem že mi to nechuti no predtým som stim nemala problém sem tam má zabolia prsia ale len taký nepohodlný pocit keď dám dole podprsenku tak má rozbolia ako by som odopla závažie menzes mám dostať za 4 dni mohlo sa stať že by som bola tehotná máte niekto takú skúsenosť ? Ja by som chcela ešte dieťatko mame 2 chlapcov a pri nich som odpadávala a boleli má neskutočne prsia takze som hneď vedela že som
Ďakujem za skúsenosti

miriam1983
21. jan 2020

@jankajamka ako dlho je to po sexe?

jankajamka
autor
21. jan 2020

@miriam1983 17 dni

jankajamka
autor
21. jan 2020

@jankajamka mala som aj mierne bolesti v podbrušku

lucinkab
21. jan 2020

17 dni po sexe ti test ukaze,kup a urob...ale ked 2deti mas,asi vies preco tusis ze si v tom

jankajamka
autor
21. jan 2020

@lucinkab ok takze zajtra sa ide do lekárne som zvedavá na výsledok 🤓

sili82
22. jan 2020

Takto otehotnela moja suseda. Už vôbec neplánovali, dávali si pozor, ale mali sex dva krát za sebou bez ochrany a bum o tri týždne dve silné čiarky.

frota3
22. jan 2020

Tak niekomu sa to zda byt nepravdepodobne, no prave naopak a aj takto sa da otehotniet. Treba si proste spravit test, ako tu nic ineho podla mna neostava

lucinkab
22. jan 2020

@jankajamka vysledok?

jankajamka
autor
22. jan 2020

@lucinkab tak test ukázal jednu čiarku 😞 čakala som dve dnes mi všetko smrdelo tie pachy mi boli divne

lucinkab
22. jan 2020

@jankajamka mozes mat pomaly stupajuce hcg,skus ak buxe menzes 5 dni meskat

souzana
7. feb 2020

@jankajamka ja som 9 mesiacov po pôrode A stalo sa mi to isté. ..menzes zatiaľ mešká len 3 dní. ...no sex som mala počas ovulácie. ...myslíte že by som tak ľahko mohla otehotnieť? ?ako chceme druhé bábo. .akurát sme nechceli takto skoro...A som Z toho na nervy ...na test je ešte skoro....

miriam1983
7. feb 2020

@souzana samozrejme,ze mohla

souzana
10. feb 2020

@miriam1983 tak na koniec nič. ..aj keď som sa už trošku tešila.

miriam1983
10. feb 2020

@souzana neboj,urcite sa to podari ☺

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre