Asi tak 4ti den po styku pocas plodnych dni som si vsimla na sebe caste mocenie (som uplne zdrava), dovtedy som sa nepozorovala, avsak toto vyvolalo vo mne otazku, ci som tehotna. Neviem, ci to suvisi s pozorovanim ale mam aj bolesti podbruska, sem tam mam nevolnost - vcera bola hrozne silna a dnes ziadna nevolnost, samozrejme unava, vnutrna teplota, par dni som bola aj nafuknuta a teraz skoro vobec. Takze momentalne mam uz len caste mocenie a bolesti v podbrusku, sem tam nevolnost alebo len nechut a je to asi tyzden po styku. Test mi dnes vysiel negativne ale asi som ho robila skoro.
Infekciu by som identifikovala bezproblemov, lebo tych som par zazila a tie priznaky poznam 🙂 tie su u mna uplne ine ... ale aj tak dakujem za radu
Vsugerovat si môžeš čokoľvek, aj toto ako znak tehotenstva
ahoj , ja som tyzden po styku vedela ze som tehotna mala som tusenie lebo sa mi nieco nezdalo robila som si test a bol tam duch skus vyskusat aj ty ale 25 citlivost , a potom test silnej kazde tri dni , pri prvom som nevedela ze som tehotna a bola som uz mesiac a testy boli negativne pri druhom som to vedela hned drzim palceky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@helen2828 Kludne to môže byť aj infekcia. Zájdi na gynekológiu.