Je možné uhniezdenie?

ericks1256
23. okt 2024

Ahojte, s manželom sa pár mesiacov snažíme o prvé bábo tak sa chcem opýtať či ste mali nejakú bolesť alebo pripadne kŕče pri uhniezďovani vajíčka? Mám týždeň od ovulácie, stále som cítila ako keby ma tam niečo šteklí ale dnes mi pod bruškom v strede začala silnejšia bolesť. Tak dá chcem opýtať či to je možné uhniezdenie? Na test je to ešte skoro. Ďakujem

nikoleta999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
biglovemom
23. okt 2024

Je to mozne.3x som bola tehotna ,pri prvom tehotenstve ma tiez na 7 den bodlo v podbrusku.Par dni na to// na teste.

belllinka
23. okt 2024

@nikoleta999 odkedy je maternica pri pupku? A to mikroskopicke vyjicko si iste nemohla “citit” v maternici ako steklenie 🤦‍♀️

nikoleta999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
belllinka
23. okt 2024

@nikoleta999 a co ta akoze tahalo okolo pupku, ked maternica je uplne inde?? A aj ked ti ho tam vlozili pri ivf, tak sa predsa neuhniezduje v tom momente. Akurat si sa v tom case stale sledovala a kazdy pohyb plynov v crevach si pripisovala tomu vytuzenemu uhniezdovaniu.

nikoleta999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikoleta999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
belllinka
23. okt 2024

@nikoleta999 ved dobre a o tyzden si uz aj kopkanie citila, rovno pri pupku, ze?

nikoleta999
23. okt 2024

Nie, o týden po pozitívnom teste, som lezala v nemocnici s diagnozou zacinajuci potrat, tak uz si si rypla, tak dúfam, že Ti je lepšie. Pekný večer

belllinka
23. okt 2024

@nikoleta999 a teraz sa mam akoze rozplakat? Polovica akoze tehotenstiev sa konci na uplnom zaciatku. Iba pisem, ze netreba kazdy pohyb criev pripisovat uhniezdovaniu.

denuss
23. okt 2024

@ericks1256 určite to môže byť uhniezdenie, aj ja som cítila viackrát pri uhniezďovaní bolesti. Tu sa vždy nájde niekto kto ti bude tvrdiť, že to nie je možné cítiť. Mám štyri deti a moje skúsenosti sú iné. Tie nám nik nevezme. Držím palce.

glade22
24. okt 2024

Ja len že hocijaké vnemy okolo pupka nemôžu súvisieť s maternicou, keďže tá sa v netehotnom stave nachádza za lonovou kosťou a ešte aj za mocovým mechurom 🙈
@nikoleta999
A aké dpo spomínaš, keď ti vložili embryo? DPO sú dni po ovulácii, ty asi myslíš dní po vklade

nikoleta999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
belllinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
belllinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikoleta999
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bielaruza78
25. okt 2024

@ericks1256 ahoj, ja po ivf som cítila doslova také bodnutie dvakrát za sebou a tým som vedela, že sa určite zakuslo 😊

ericks1256
autor
26. okt 2024

@biglovemom ďakujem ❤️ počkám ešte pár dní a v deň keď by mal prísť menzes tak si urobím test 🤗

ericks1256
autor
26. okt 2024

@nikoleta999 ahoj, videla som aj tie spravy predtým no nestihla som odpisovať ale verím tomu že citlivejšie ženy pociťujú určité veci inak ako väčšina žien takže kašli na to čo tamta písala. Preto som sa pytala na to či mal niekto také pocity lebo cítim že sa niečo deje len nechcem byť opäť sklamaná ale na nič netlačím, urobím si test v deň kedy mám dostať menzes a potom sa uvidí 🤗

ericks1256
autor
26. okt 2024

@bielaruza78 jej tak predsa niečo také existuje uvidíme o pár dní, ďakujem za tvoju spravu 🤗

bielaruza78
27. okt 2024

@ericks1256 za máličko a držím palce 😊 a odporúčam ananás zaradiť do jedálnička alebo bromelain v kapsulach, veľmi prospešná vec pri snažení 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre