Je možné tehotenstvo počas neplodných dní?

2. mar 2021

Je možné že som tehotná? S priateľom sme mali 2x v jeden deň pohlavný styk (len chvíľu strčil ho tam asi 5 krát) urobil sa mimo asi o 5 minút. Nemala som plodné dni bolo to týždeň pred tým ako som mala dostať menštruáciu . Mešká mi prvý deň ale bojím sa či nemôžem byť tehotná

kulumulu123
2. mar 2021

Kondóm antikoncepcia ci zdravý rozum sú vždy lepšia voľba ako stres z možného tehotenstva... A áno existuje aj niečo ako posunutá ovulácia 😮

babovka2321
2. mar 2021

@kulumulu123 hold, niekomu tych spominanych neuveritelnych 5 vpichov za to stoji 😅

siska53
2. mar 2021

Pocas neplodnych dni urcite nie. Ak nemas ovulku, tehu nebude. Ak si nebodaj otehotnela, tak si musela mat.prosto ovulaciu mimo tvojich vypoctov.

nafka0483
2. mar 2021

To, ze si mala neplodne dni vies naisto? Naisto znamena potvrdene lekarom - bud z krvi alebo folikulometriou, pripadne ste bazalnou teplotou?
Ak nie, tak nemozes vediet, ze si mala neplodne dni, mohla si mat posunutu ovulaciu a tym padom ano, teoreticky mozes byt tehotna. Sice je to oveeela menej pravdepodobne ako pri ejakulacii dnu, ale nie je to uplne vylucene.

mattkapd
2. mar 2021

Druhy krát som otehotnela na 28DC kedy väčšina báb očakáva MS a tretí krát som otehotnela na 24DC co je vlastne akoby 4dni pred MS.. Neboli to neplodné dní ale plodné dni a keď mávaš nepravidelnú MS tak potom nemôžeš vedieť kedy to môže prísť 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre