Ahojte
Možno bizarná otázka ale môžem byť tehotná i napriek tomu, že som styk mala naposledy minulý cyklus? Odvtedy som dostala menštruáciu ale teraz nie.
Viem, že si musím spraviť test a navštíviť gynekológa. Len predtým sa chcem spýtať na vaše skúsenosti, či je to možné.
Ďakujem.
A čo ťa včelička opelila či čo ťa vedie k predvedčeniu že si tehotná?
Stáva sa všeličo, ženy majú menštruáciu na začiatku trhu, ale je aspoň trochu slabšia, kratšia.
Jedine ze ako Panna Maria 🤷♀️
Ved urob test, ak si tehotna z min.cyklu tak tam budu kolajnice ako svet
Znama menstruovala do stvrteho mesiaca... Sprav si test a uvidis. Ak nebude pozitivny a nemas ine potiaze, pockaj si, ci sa situacia zopakuje aj na buduci mesiac a potom to ries u doktora. Menzes moze ovplyvnit stres, nachladenie...
Teoreticky si mohla krvácať, aj keď si už bola v predoslom cykle tehotná, ale to by určite nebol klasický menzes s normálnym krvácaním.
Nie každé meškanie je automaticky tehotenstvo, je veľa dôvodov, prečo sa menzes oneskori(choroba, cysta, stres, iné hormonálne faktory)
To si ty, čo tu už píšeš týždeň?? Prosím, povedz že nie
Môže sa stať všeličo, tu nikto nepovie ci si alebo nie, na to musíš prísť sama ked sa otestuješ.. ak by islo o tehotenstvo z minuleho mesiaca mala by mať kolajnice na teste smelo do toho
Vstúpil do teba v tomto cykle duch svätý, určite by som šla za gynekológom lebo niečo takéto sa stále po niekoľkých 1000 rociach. Ešte by som poprosila potom foto aby som sa mohla k tebe modliť
Spravila som si digi test 3+. To už asi môžem volať aj lekárovi, nie?
Staci v 7 t.ist na kontrolu. Nech uz vidi srdiecko.
Niektoré ste fakt stupidne. 🤷♀️ Ja osobne som mala menzes do začiatku 4 mesiaca. Všetko je možné. Milujem tieto premudrele reči premudrelych žien 😊
@michaellasp ...podla hesla, ked to nepoznam tak to neexistuje. Logika, neeeeee?:/
@veronika3110 nie, nie som to ja. Ja som mala dnes test snehobiely
@veronika3110 vidim, ze si ju odhalila 😉 Fakt to je pripad pre odbornika.
@zooeynka čistý kurník toto 🙃
@michaellasp bola to ms ako vždy, alebo slabšia? A ďalšie príznaky si mala nejaké, napr nafúknuté podbruško, boľavé kríže?
@arianna25 úplne ako vždy, dokonca si dovolím tvrdiť ze aj silnejšia ako predtým. Pamätám si, že keď som jeden menzes mala, tak som mala nenormálne kŕče, keby som vedela, že som tehotná, myslela by som si, že som potratila.. Ďalší mesiac ms neprišla, tak som si urobila test a bol v sekunde pozitívny. Šla som k Dr a malý už mal 7 cm ak si dobre pamätám. Doktorka bola tiež zaskočená. Inak nič. Ani zle mi nebolo, ani som nevracala. Ale zaujímavé, že keď som už vedela ze čakám bábätko, tak mi začalo smrdiet mäso, únava, tazoba na žalúdku. Akoby to bolo ozaj celé v hlave. Takto isto to mala aj moja starká.
@michaellasp zaujímave naozaj. Ja som mala namiesto ms iba ružovu kvapku a potom nič. Pri obidvoch deťoch. Zle mi bolo od druhého mesiaca do štvrtého. Tak ťažko na žalúdku a pachy.
Niečo môže byť v hlave, ale keď pridu naozaj chute, pachy atď tak to sa zmeniť nedá 😊
Urobila si si už test?
@michaellasp ahoj autorka, ako sa máš? Akurát som si znovu čítala túto diskusiu. Práve mi mešká ms a tiež som mala styk naposledy minulý cyklus. Počkám ešte asi dva dni a testnem sa. Stresy som nemala, len teraz som prechladla.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mala si menzes, potom žiadny styk.
Zbytočne minuté peniaze na test.
Zbytočne zabitý čas u doktora.
Prečo si myslíš, že by si mohla byť v tom?