Je možné tehotenstvo alebo čo to môže byť?

lejduska
25. aug 2011

Ahojte, s priateľom sme mali viackrát nechránený pohl. styk (v poslednej dobe sme menej opatrní🙂 Pred 3 týždňami mi zo zdravotných dôvodov brali krv na hcg čo ukázalo nulovú hladinu. Menštruácia mi mešká skoro 2 týždne ale dnešný test bol negatívny. čo sa týka príznakov prsia ma pobolievajú len mierne slabučko ale zhodila som pár kíl ako to na začiatku tehu býva. Ak máte podobné skúsenosti poradte, čo to môže byť? pred týždnom u gynekológa som nechcela hned vyvolávačku a najbližšie k nemu môžem ísť až v utorok. dakujem za rady

veonka
25. aug 2011

Ahoj, no ťažko povedať, keď nemáš MS a test je negatívny neviem, možno ti mešká práve kvoli tomu, že si tak schudla.

lejduska
autor
25. aug 2011

schudla som len 2 kg🙂 ja celkovo nevážim veľa, ale iba raz som mala takú váhu ako teraz - ked som zistila tehotenstvo

dagmarbal
25. aug 2011

ja som mala podobne priznaky, uplne to vyzeralo ako tehu, ale testy vychadzali opakovane negativne.
nakoniec to bol anovulacny cyklus, t.j. nebola ovulacia a ani menzes. Treba ku gynekologovi, kt. to vie jednoznacne zistit z UZV a z krvi. na vyvolanie sa daju lieky alebo injekcia. moze sa to opakovat, ja som to mala iba raz. zaujimave je, ze prave v tom case som mala velmi tazke zivotne obdobie, mozno to bolo aj tym.

lejduska
autor
25. aug 2011

ach jaj tak to vôbec nevyzerá dobre a v tvojom prípade to muselo byť ťažké ked si mala také zlé obdobie. užívala so potom lieky? na také nechcem myslieť radšej by som bábo

dagmarbal
25. aug 2011

lekar mi chcel dat injekciu na spustenie, ale ja som radsej chcela lieky, vzala som tusim 3 tabl a uz bol menzes. cyklus nabehol v pohode a o styri mesiace na tom som otehotnela. dcerka je slniecko, vsetko je ok.

skajka52
25. aug 2011

neprežívaš toho času nejaké stresy?,vtedy tvoje príznaky môžu byt také ....ale problémy čo píšeš bývajú / no netvrdím že sú / ked štítna žlaza produkuje viac hormonov do tela ako má..a vtedy sa chudne , a menzes byva slabší / ...ja mám zas opak po antikoncepčn.tabl./ vysadení / a po pôrode zas mne sa stal opak...ja som každy mesiac priberala a menzes zosilnel..papa 😵 😵

lejduska
autor
25. aug 2011

stresy vôbec nie nič dôležité neriešim to najhoršie mám za sebou a vtedy ked boli tie stresy MS mi prišla o týždeň skôr, alebo o pár dní. tak to už mám roky ak bol stres stále skôr (niekomu naopak meškajú). Mne meškali len raz v živote a to som bola tehotná, aj som trochu zhodila a teraz meškajú znova a znova som zhodila 2 kg

xlucia
9. sep 2012

@lejduska ahoj. ako si vtedy dopadla? bolo tehu, alebo ako?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre