Ahojte myslite ze je môžne tehotenstvo keď sme z priateľom mali nechránený styk v 11dc 13-14dc bola ovulácia cítila som ju a 15dc mi robili konizaciu🙈🙈 včera bol termín MS ale ide mi len veľmi slabé ruzove len tak 2-3x za deň inak nič MS mam pravidelnu
Ďakujem
@trgypadl viem ze nemáme sa snažiť 6mes ale ide o to ze ci nie je možné že ešte pred konizaciou sa to stalo 😂
@noemikatka mozne je vsetko, ale tymto pristupom možno dost riskujes
@trgypadl na pisala som tento príspevok lebo som zvedavá ci niekto nebol v istej situácii.... bud budem mat takú slabú menštruáciu 🙆♀️ alebo príde keď sama bude chcieť ale nemyslím si ze by sa mi rozhadzal cyklus keďže povedal Dr. Ze MS príde tak ako ma a mam pravidelnú 🙍♀️
@trgypadl 🙈🙈 vtom case ked sme mali styk som ešte nemala termín na konizaciu šla som na druhý deň na odber krvy a vtedy mi povedali termín kedy sa mám dostaviť 💁♀️
Mohlo sa to kludne stat, spermie v dobrych podmienkach ziju 3-4 dni... kazdopadne, cas ukaze
@noemikatka a test co povedal?
@noemikatka za 3 dni naplanovali termin konizacie? Plus su potrebne predoperacne vysetrenia. Určite si vedela, ze ak nemas dobre vysledky cytologie, ze pravdepodobne bude potrebna konizacia
@trgypadl vedela priatel to domna nedal len sme maly nechránený styk možno len budem mat takuto slabú menštruáciu
@noemikatka moze to byt tym zakrokom, ze MS je ina. treba si urobit test, zbytocne budes mat stres, ked ti na to staci par minut a vies vysledok
@noemikatka test?
@noemikatka ja som tak otehotnela, ano, 2 dni pred ovulaciou. Ale nechraneny styk si predstavujem, ze spermie sli dnu, kedze pises, ze nesli, je mala sanca, akoze je, ak nahodou tam bola nejaka kvapka lasky, ale nam sa taketo nikdy nestalo za 19 rokov, co sme spolu. Dieta bolo vzdy len z riadneho nechraneneho sexu.
@nevenka aj mi tam fungujeme dlho a nikdy sa nestalo asi to bude len tým zakrokom že MS mam taku velmi slabu
@janetinka27 myslíš ze by ani nevadilo ze mam gam slabú MS bojím sa ci nevadí ze sa ta krv potom drží a nevyplavy sa tak ako ma
@miskamicha nerobila som ak budem mat takuto MS celých 5-6dni potom skúsim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@noemikatka s lekarom si sa poradila o tehotenstve hned po konizacii?mozne je vsetko...