Je možné tehotenstvo 4 týždne po MA a kyretáži?

olivia666
18. sep 2019

Ahojte.
potrebovala by som poradit...dnes som 4tyzdne od kyretaze (MA 9tt), bola som aj na kontrole u dr. pred tyzdnom a pol vraj je vsetko ok, aj ovulaciu ze budem mat lebo som mala dominanty folikul co mal kazdu chvilu prasknut, povedal ze nech sa snazime. no dalo sa len raz...prvu MS od kyretu som este nemala, no povedal ze to nevadi ze teraz je vyssia sanca na tehu a ze maternica je krasna aj sliznica...ale k veci..dnes som 9dpo, skusila som test a nieco sa mi na nom zda, co poviete?
ci moze to byt este hcg z predosleho tehu aj ked su to uz 4tyzdne po kyrete?
dakujem za odpovede a vase skusenosti.

claire1991
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
olivia666
autor
18. sep 2019

@claire1991 hmmm no veru aj u mna to asi este bude zostatok..neverim ze by sa z toho jedneho razu podarilo ked o to predtym sme se znazili skoro 4 roky😢

pininka1
18. sep 2019

@olivia666 veľa žien otehotnelo hneď mesiac po kyretazi a navyše je tam vysoká pravdepodobnosť, niekdy to prečistenie pomôže. Mne to vravel môj kamarát pôrodník že mnohým párom ktori sa aj dlho snažili sa takto zadarilo. Aj kamarátku mám ktorá išla na umelé,lebo nemohli otehotnieť a keď porodila, tak spontánne otehotnela do dvoch mesiacov.

miska818
20. sep 2019

Ja som 4 tyzdne po kyretazi a cakam na prvu menstruaciu, zatial nic...momentalne mam hlien ako ked mavam ovulaciu...je to mozne ked vlastne cakam na menstruaciu? trochu som z toho zmatena...

sweetdreams
20. sep 2019

@olivia666 no veď si sprav test znova o pár dní a uvidíš, či čiarka silnie alebo slabne. Ale podľa mňa to kľudne už môže byť nové tehu 🙂

claire1991
20. sep 2019

@olivia666 nerobila si dnes?

giuli
21. sep 2019

Ja som mala kyret teraz 22.8...tiez cakam na MS ,ale vobec sa nebranime tomu....meriam BT ,zacala som hned po kyrete a vyzera to ,ze aj ovulka bola....sex sice len jeden ,ale mozno sme sa aj trafili....pred tyzdnom som robila kontrolny tehu test a bol uplne negativny...bielucky,aby som sa uistila,ze hcg je 0
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre