Ahojte. Možno divna otázka,ale predsa…
Je možné otehotnieť zo styku deň po ms?
18.11. Bol styk 2 krát bez ochrany. 19 spinenie bolesť bruska. 20 prišla ms celkom slaba. 24 už iba hnedé spinenie. 25 styk nechránený…
Od 2.12 vodnaty výtok,migrény,bolesť krížov,nafucane prsia .. predpokladám ovu prebehla vcera súdiac podľa hlienu.
Je možné že spermie prežili 7 dni?
Áno, je to možné. Ja mám napríklad posunutú ovuláciu a začína mi deň po MS (overené na sone u gynekologičky)…
@denkabemommy ja som pred pár mesiacmi potratila v 12tt. Všetko som sledovala,zapisovala a nakoniec mi ovulacia vychádzala dosť divne. Zakaždým ináč.
@kitycat tak predpokladam ze maju sex nie len kvôli plodeniu ale ja chuti a vzajomnemu potešeniu, ci tomu sa vraví hala bala pokiaľ nie je účel plodenie?
@valikasikulova no podľa dotyčnej je sex určený iba na plodenie deti 🤷🏽♀️
A nemohla si tehotná ešte pred menzesom, keďže si mala teraz len spinenie?
Test si si robila?
Ale na otázku, áno, ja mam tak prvú dcéru, prisaham, že sme mali len jeden jediný nechránený styk keď mi končila menštruácia, už km mala len spinenie a hovorím mužovi, že bude sranda, pod naostro... A bum, už mám 15r dcéru 🤣
@kavasmliekom robila som si test predvčerom a negatívny. Ja by som sa veru ružovým dupačkám nebránila. V rodine iba chalani. :D a ten moj už bude mat čo chvíľa 6 rokov 😅
Otehotnela som zo styku dva dni po skonceni menzesu. Ovulaciu mavam zvycajne na cca 15 den cyklu (odsledovanu meranim teploty). Akurat ten mesiac, kedy som takto otehotnela, bol taky hekticky, teplotu som nemerala pravidelne, mali sme toho vela, boli sme aj chori, takze ani sex nebol... len ten jeden jediny v tom mesiaci a zadarilo sa 🤷♀️
@diewcatqoo wow :o takze možné to je :o a dievčatko? Pretože babské rady hovoria,že tehotenstvo zo styku pred ovu je dievčatko.
@nattka123 u nas to vtedy nedopadlo dobre. Tyzden predtym, nez sme sa mali dozvediet pohlavie, babatku prestalo bit srdiecko. Takze nevieme.
@diewcatqoo to ma naozaj veľmi mrzí :( aj my sme si tým prešli :( dvakrát v tomto roku. Už som to aj vzdala. :(
@nattka123 aj mna mrzi vasa strata. Drzim palce, aby vam to vyslo, nevzdavaj to. Ja som nasledne 3 mesiace po tom potrate otehotnela znovu a mame dievcatko.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak teda bola ovulacia vcera, od 25 je to 8 dni. Podla mba je velmi mala sanca. Vacsinou orezivaju 3-5 dni, za idealnych podmienom sa pise aj 7 dni, ale to je podla mna hranicne. Mozne je vsetko, ja si myslim, ze skor asi nie