Je možné otehotnieť z kvapiek lásky?

malinka888
9. máj 2015

Dobrý den, chcela by som sa spýtať, kedže mi menštruácia mešká už 5 dní či je to možné. S priateľom sa zatiaľ o bábätko nesnažíme, takže si dávame dosť veľký pozor, používame prezervatív. Ibaže počas styku sa nám zošuchol a ani jeden z nás si to hned nevšimol, zistili sme to až pri zmene polohy. Priateľ sa ešte neurobil, ibaže sa obávam tých kvapiek lásky čo myslíte je to možné? Menzes mi zatiaľ ešte nikdy toľko nemeškal vždy chodil približne načas, tak som trošku nervozna, lebo by to teraz nebolo celkom ideálne. Robila som si aj test, je negatívny, len neviem či ešte nebolo skoro.

nanka3
9. máj 2015

@malinka888 ahoj, no, mozne je vsetko, test ti spolahlivo ukaze vysledok najmenej 10 dni po sexe, najistejsie po 2 tyzdnoch

malinka888
autor
9. máj 2015

Áno test som robila zhruba tak po dvoch týždnoch odvtedy + po štvordnovom meškaní menzesu.... čiže mal by to byť spoľahlivý výsledok? Alebo radšej ísť aj k doktorovi?

horana
9. máj 2015

@malinka888 Menzes prave v tycho pripadoch zvykne meskat z uplne prirodzeneho dovodu, zena sa nervuje, je na neistom, a to prave ovlyvni aj menzes a zenu vytrapi. Prave vtedy bude meskat, prave z tych psychickych pricin. Nabuduce ked sa vam nieco take stane, tak ziadna lenivost a sup na pohotovost pre "tablektu PO (styku)", volakedy sa to volalo Postinor, teraz neviem, ale vydaju vam ho v pohode. Do tusim 2 dni po styku to treba stihnut. Lebo ako uz z casopisu Bravo vie kazda pubertacka, ano, aj z kvapociek lasky sa da otehotniet, sice to nie je caste, ale je to mozne a na svete behaju tiskycky vysledkov podcenenia takychto kvapociek 😉

malinka888
autor
9. máj 2015

Tak to hej ja som veľký stresor stále :/ aj som mala skúškové obdobie plus ešte jedno ma čaká tak môže byť že aj z toho, len ja si vravím tak, že radšej sa báť ničoho ako nebáť sa a zrazu bum.... Jasné o tabletke po viem, len som ju nechcela brať kým to nie je fakt nevyhnutné, pretože kamošky s nou majú negatívne skúsenosti... viem že asi som si ju pre istotu mala dať, ale už je neskoro bohužiaľ....

sibalka21
9. máj 2015

Nie si tehotná nemusíš sa báť, mešká ti len z tých stresov

malinka888
autor
9. máj 2015

Dakujem pekne za ukludnenie 🙂 len ma teraz posledné tri dni nejak pobolieva zvláštne brucho chodím častejšie cikať a mala som vtedy aj plodné dni ... ale prsia nemám citlivé.. viem že si to asi aj nahováram môže to byť aj z niečoho iného samozrejme ....

gabusiki
9. máj 2015

Sorry baby ale radiť niekomu nevyzretemu ako je pisatelka tejto spávy tabletku ,,PO" je hluposť prinajmenšom. Vy vobec viete, čo je to za ,,hormonalnu" bombu. Môže Vám to rozvrátiť celý organizmus.
A milá malinka888 ked už s niekym sexuješ tak si myslim, ze by si mala zvažiť aj nasledky... a ratat s nimi.... sorry ale pride mi úbohe uvažovať takto....
Ak tak si si pomýlila forum... treba písať niekde pre ,,nástročných" typu ,,bravo girl"... TU sa mnohe z nás snažili/snažia alebo už deti majú... a rady typu... Tak ak nechceš dieťa kludne si ho ,,zabi" tabletkou mi príde mimo...

steinarka
9. máj 2015

@malinka888 treba kupovat nejaku XS velkost prezervativu, ked sa len tak zosuchol 😀

malinka888
autor
9. máj 2015

Jasné ked sa niekto niečo spýta už je nevyzretý 🙂 a následky som myslím zvážila 🙂 sex nie je len pre tých ktorí chcú mať dieťa si myslím nepoviem keby som sa nechránila a keby som sexovala každý týžden s iným chlapom nepoviem ani pol slova ..... ja by som si dieťa určite nezabila keby prišlo len vravím že by som ešte počkala radšej .... a na komentári typu treba kupovať veľkosť xs sa asi len zasmejem :D lebo ako keby sa ešte nikdy nič podobné nestalo nikdy nikomu ....

steinarka
9. máj 2015

@malinka888 ved to aj bolo myslene ako for 🙂 ale poviem uprimne, som s mojim 12 rokov a toto sa nam nestalo, on mal ho, prave naopak - problem natiahnut 😀 ale ved budis, kazdy sme nejaky.. neber to v zlom 😉

claudi1980
9. máj 2015

@malinka888 kondom nezarucuje 100% ochranu, vzdy treba ratat s tym, ze moze prasknut alebo sa zvliect, takze ak este nie ste pripraveni na dieta, treba si davat pozor... ale ak som to spravne pochopila, tak ste si to stihli vsimnut vcas, takze sa neboj, nemala by si byt tehotna 🙂 my sme sa cele roky spoliehali len na prerusovanu suloz a otehotnela som az ked sme chceli 🙂

malabiba
9. máj 2015

@malinka888 choď na gyndu....pane bože dokedy tu budú visieť tieto otázky typu "som tehotná?" 😖 ....aspoň si to píšte v jednej téme....je ich tu hádam sto

malabiba
9. máj 2015

@gabusiki vzala som kedysi tabletku po a nič zlé sa neudialo

bonaqa2013
9. máj 2015

Ale kdeže tehu. sprav si test ešte o týždeň .

malinka888
autor
9. máj 2015

@bonaqa2013 spravím si v pondelok alebo v utorok ešte a pôjdem na gyndu ak stále nič 😒 len by som najradšej vedela všetko teraz preto som sem aj napísala aby som sa nejako ukľudnila lebo sú to celkom nervy.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre