Beriem hormonálnu antikoncepciu, MS som mala 25.11., sex 1.12. Teraz som vlastne len 14 deň cyklu ale mam návaly tepla, točenie hlavy, únavu a neviem čím by to mohlo byt... Je možné otehotnieť po MS keď beriem hormonálnu antikoncepciu? Prsia ma nebolia ani brucho len
Skor si nejako silne paranoidna...ved to ani vypoctami nevychadza...brucho ta moze boliet kvoli tomu, ze mas ovulaciu... aj hormony sa vtedy preklapaju, mne byva pocas ovulky a den po doslova nevolno...
@anjelicek26 práveže mňa brucho neboli, mňa strašia tie návaly tepla, a točenie hlavy... Ja viem ze to nevychádza preto sa pýtam ci je to možné
Pred ovulaciou je LH hormon na vrchole a potom ide dole estrogen a hore progesteron, na vela zien to vplyva velmi...
@anjelicek26 ved berie HAK tak ovulácia nemá
@janai1 pravda, to mi nedoplo 😅
@janai1 nie, bola som dnes na antig.
Moj ex bol 2x na antigen a negativny a dva dni potom ako mu vysiel negativny ag mal pozitivny pcr
Tehotná isto niesi. Skor niečo na teba lezie. Ked raz otehotnieš spoznas ten rozdiel po tejto otázke 🤗
@klejkaez bojím sa práve preto ze už dve deti mám 😅
Tak, vidis to, ale neboj nebude to tym 😊👏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mozes, ale je to velmi nepravdepodobne. Tieto priznaky mozes mat aj z uplne ineho dovodu. Z tehu by si ich tak skoro nemala, pretoze ak by aj doslo k oplodneniu vajicka, tak sa este ani nemalo kedy poriadne uhniezdit a nie este sposobit priznaky