Dobrý deň, chcem sa opýtať. Kamarátka (18 rokov) je pravdupovediac trošku divná. Má priateľa a sú spolu 2 roky. Nespali spolu ale spomínala petting.
Ide o to ,že ten petting ale robili iba cez gaťky a jeho boxerkyy. Jednoducho povedané treli sa o seba cez 2 vrsty.
Chlapec sa neurobil, ale podľa jej slov bol mokrý.. (myslela vlhý ((nadržaný)).
Spomínala prstovanie a orálny sex (robila ona dobre jemu)
Jednoducho, prosím pomôžte mi ju ukľudniť.
Je možno otehotnieť takýmto spôsobom?
to uz kde sme? keby sa dalo takto jednoducho otehotniet, tak by kazda zena mala minimalne 3 deti. nemusi sa nicoho bat, takymto sposobom sa neda otehotniet!
Ona robila dobre jemu 😂😂😂😂 , kamarátka spomínala ....a svišť ju balil do alobalu
Jááj deti, deti.....prídem domov a toto musím ja svojej ukázať
Ukľudni sa 🙊
Jedna so striekačkou, druhá si to zmiešala so slinami a potom aplikovala, táto sa hra na ryby, ktore "sa množia" obtieranim o seba...
Ja som jej to xy krát hovorila , ale ako musia tu byť aj debilnejší ,no nie?😂
Keď je panna predsa otehotnieť nemôže 😂😂😂😂 Či aj to už sa dá.To aby som sa bála o svoju dcéru 😂😂😂😂😂
Fíha to je teda zvláštny parik 😂😂😂😂😂 tru sa o seba ako rybi 😂😂😂
Môj názor na ňu je že je asi pribrzdena veď dnes 15 ročne majú sex nie to 18 ročné a on je asi tiež tak trochu brzda
@tosomja ta so striekackou a so slinami je ta ista 🙂 baby26 🙂
@veronikaszabova aha.
@rainbow82 veď dievčatká aj s mladým sú tiež predurčení pre bábiky🙂
Časopis bravo na júl😎
No, ja som raz čítala, že jedna žena robila s chlapom petting, bola panna a normálne z toho otehotnela 😀
Ešte stále si puritanky budete myslieť, že sexuálna výchova na škole je zlý nápad?
@lenka8p neskrývaj sa za kamošku, každému je jasné, že každý kto sa pýta za niekoho, sa pýta sám za seba. Škoda, že už nevychádza milé Bravíčko, tam by ti tiež povedali, že toto nie je možné.
Zazila som podobnu otazku mojej kamosky vtedy mala cca 23 rokov nikdy nemala sex robili to co pani popisuje. Kamosku som ukludnovala nesmiala sa jej. Pretoze to myslela naozaj važne. Nehodlala som ju ponizovat. Ale moje vysvetlenie jej nestačilo nakoniec sla aj ku gynekologičke.
Odpoved je - áno jednoznačne áno čaká dvojičky .
Gratulujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
kriste pane boze
😀 😀 😀 😀
to mi pripomina vtip: pan doktor, vyfajcila som kamarata a zhltla som to, mozem byt tehotna? dr: ak si pi*a tak ano..... 😂
nie otehotniet nie je take lahke, mozno sa jej to nebude darit ani ked bude chciet mat deti. trebalo davat pozor na prirodopise, ci biologii ci co to je... 😂