Ahojte ,chcela by som sa opýtať či jr možné otehotniet dva dni po sexe . Napríklad, keď som mala v sobotu sex môžem byť už v utorok tehotná? Poprosím žiadne vysmešne komentáre
Definuj prosim - tehotna... tehotna si podla mna v bode, kedy mas pozitivny test... to je niekde 9-16 dni od toho sexu... to nie je vysmesny, ale vecny komentar... ak by sa aj vajicko oplodnilo, momentalne si veselo plava dole vajcovodom a ziadne hcg, kym sa neuhniezdi, neprodukuje... Takze momentalne tehotna nie si od soboty...
Špecifikuj co je v tvojom poňatí tehotná. Ak bolo pripravené vajíčko, zubrienky boli šikovné a hviezdy vám priali, tak k oplodneniu vajíčka uz dôjsť mohlo.
Áno. Neviem, či ich pošve nerežívajú spermie dva tri dni.
@anjelicek26 takže keď sme mali pohlavný styk na konci februára a dátum počatia mi vyšiel na 8.marca a spali sme spolu aj okolo 6teho marca ,tak je to z februárového styku ?
Ako si prisla na datum 8.3?
Podla ziadnej appky nemozes ist, ja tak nerada citam "datum pocatia mi vysiel"... ak si mala ovulaciu 8.3., tak si s drvivou pravdepodobnostou otehotnela 6.3. a nie, ze spermie vydrzali od februara osem dni je nemozne... 2-3 dni vydrzat je realne...
@anjelicek26 pokiaľ si vzdela tak vieš ze od pohlavného styku až po počatie trvá okolo 10 dní
Mylis sa.... Od OVULACIE po uhniezdenie trva 5/10 dni
Nuz postuduj este biologiu trochu...
Mylis si pojmy.
@veronikaszabova takže je možné aby sme dieťa splodili vo februári a podla tehotenskej kalkulačky bol dátum počatia až v marci
Takze este raz. Kedy si mala posledny menzes?? Ovulaciu mavas kedy cca?
Neriad sa sexom, ale ovulaciou!
@veronikaszabova 23.2. posledný a ovulaciu 7.2
7.2??
ak si myslela 7.3, tehotna si z marcoveho sexu
@veronikaszabova nie 7.2 som myslela
7.2 ovulacia, 23.2 menzes???
A dalsia ovulacia bola kedy??? _ marcova
Evidentne mas v tom riadny misung
@veronikaszabova to už nemám poznačené v marci som už nemala ani menstruaciu
Sak dobre, ze si nemala menzes, ale ovulaciu si v marci mala. Takze tehotna si z marcoveho sexu. Nie z februaroveho
@veronikaszabova dobre a za dátum počatia sa vlastne považuje dátum sexu ?
Ziadny "datum pocatia" nie je 🤦 nikdy nevies, kedy sa vajicko spojilo so spermiou.
Mas sex, ovulaciu, potom sa vajicko oplodni, uhniezdi, zvysi sa HCG, test je pozitivny. Laicky napisane.
@veronikaszabova no ale v tých tehotenskych kalkulackach to je
Autorka zisťujes otca dietata alebo načo ti to je takto presne dátumovo? 😀
@ninka99865 tiez myslim
Tam je "pravdepodobnost otehotnenia"
@ninka99865 nie nezistujem otcami dieťaťa len podľa kalkulačka mi to bolo divne keďže manžel v ten deň len prišiel domov
Dátum počatia je podľa mňa -ale to len lajcky - dátum kedy sa spermia spojila s vajíčkom..
@ninka99865 ale to nikdy nevies urcit 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Este nie 🙂