Ahojte.
Som skoro 8 mesiacov po pôrode. S partnerom sme mali nechránený pohlavný styk deň pred menštruáciou, resp. ani nie deň pred, ale v ten deň nad ránom. Spravil sa mi “na chrbát”. Lenže menštruácia sa nedostavila a mešká už 6 dní. Nikdy mi to tak dlho nemeškalo, max 1 deň, občas sa stalo že 2. Ale toto je na mňa dlho. Myslíte, že by som mohla byť tehotná? Mala som aj dosť stresové obdobie plné plaču, nejedla som.. žeby z toho? Naozaj by teraz tehotenstvo nebolo vhodné.
ved si sprav test, ak ubehlo od sexu aspon 10-14 dni. Ale podla mna tehotna nebudes. Kojis?
@magic08 Je to presne tých 6 dní, čo sme mali sex. A nie, nekojím. Takže menštruáciu som mala už celkom pravidelnú max s tými 1-2 odchýlkami.
počkaj par dni a sprav test. No podla mna tehotna nebudes.
@magic08 Pripisovala by si to skorej tomu stresu?
Ešte som zabudla doplniť, že mám teraz častý biely výtok, väčšinou dosť hustý.
skor ano, ak slo o velky stres
Stres a aj poporodne obdobie, male ma 8 mesiacov, aj ak si mala doteraz ms pravidelnu, stale mozu byt vykyvy, este to nie je tak dlho od porodu, niektore zeny maju vykyvy este dlhsie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mozne to je, aje ked sance su minimalne, sprav si test budes vediet na com si