Je možné otehotnieť deň pred menštruáciou?

28. jún 2024

Ahojte.
Som skoro 8 mesiacov po pôrode. S partnerom sme mali nechránený pohlavný styk deň pred menštruáciou, resp. ani nie deň pred, ale v ten deň nad ránom. Spravil sa mi “na chrbát”. Lenže menštruácia sa nedostavila a mešká už 6 dní. Nikdy mi to tak dlho nemeškalo, max 1 deň, občas sa stalo že 2. Ale toto je na mňa dlho. Myslíte, že by som mohla byť tehotná? Mala som aj dosť stresové obdobie plné plaču, nejedla som.. žeby z toho? Naozaj by teraz tehotenstvo nebolo vhodné.

viestta
28. jún 2024

Mozne to je, aje ked sance su minimalne, sprav si test budes vediet na com si

magic08
28. jún 2024

ved si sprav test, ak ubehlo od sexu aspon 10-14 dni. Ale podla mna tehotna nebudes. Kojis?

autor
28. jún 2024

@magic08 Je to presne tých 6 dní, čo sme mali sex. A nie, nekojím. Takže menštruáciu som mala už celkom pravidelnú max s tými 1-2 odchýlkami.

magic08
28. jún 2024

počkaj par dni a sprav test. No podla mna tehotna nebudes.

autor
28. jún 2024

@magic08 Pripisovala by si to skorej tomu stresu?

autor
28. jún 2024

Ešte som zabudla doplniť, že mám teraz častý biely výtok, väčšinou dosť hustý.

magic08
28. jún 2024

skor ano, ak slo o velky stres

colsami
28. jún 2024

Stres a aj poporodne obdobie, male ma 8 mesiacov, aj ak si mala doteraz ms pravidelnu, stale mozu byt vykyvy, este to nie je tak dlho od porodu, niektore zeny maju vykyvy este dlhsie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre