Je možné otehotnieť 5 dní pred menzesom?

19. mar 2023

Ahojte, mám velku dilemu, s priatelom zijeme spolu 4 roky, nedavno sme mali nejaku pauzu a neboli sme v kontakte… ide o to, ze 2.3 som mala nechránený prerušovaný pohlavný styk s jedným chlapom, v tom case som s priatelom nebola, dali sme sa znova dokopy o par dni neskor, s priatelom som mala sex naplno v pondelok tento tyzden 13.3, taktiež aj dalsie nasledujúce dni, v piatok mi mala prist MS ale neprisla cize meska 2 dni, spravila som si pre istotu test a vysiel pozitív digitálny ukazal 1-2 tyzden, takze je mozne otehotnieť aj 5 dni pred ms a vidiet uz pozitivny vysledok ?

anjelicek26
19. mar 2023

Bohuzial si myslim, ze to bude s toho styku "s jednym chlapom", teraz mozes byt 12-15dni po oplodneni, takze styk 2.3. plus spermie tri-styri dni preziju, to ti tak ukazkovo vychadza... zo styku 13.3. by si este nemohla mat pozitivny test.

januska12323
19. mar 2023

Si tehotná z predtým, od pondelka by ti test nevyšiel pozitívny, ani si vtedy nemala ovulaciu. To tak dopadne keď sa nijak nechrániš.

loginexistuje
19. mar 2023

si tehotna zo styku s tym jednym chlapom

nikpa
19. mar 2023

Možné je všetko, ja som otehotnela tesne pred ms ale test mi vyšiel pozitívny až po mesiaci. Čiže tiež sa prikláňam k názorom vyššie, že ak by to bolo priateľove, test by to ešte neukázal a skôr to bude z tej jednorazovky. Vieš, nič sa nedeje len tak a zrejme toto je znamením, že s ním nemáš byť a pauza mala zostať pauzou navždy....

sense
19. mar 2023

To vyzerá à tehotenstvo s tým co si mala prerušovaný styk. Ak by to bolo zo styku 13.3 tak to ti test ešte neukáže. Keďže od styku prešlo len 6 dni

slavomira236
19. mar 2023

Boze jeden den styk s nejakym chlapom nasledne s dalsim byvalym .terabalo rozmyslat a chranit sa.

dianka555
19. mar 2023

Tak budeš maminou ak všetko dobre dopadne, máš aspoň kontakt na toho prveho chlapa? Lebo ak nie v rodnom liste bude otec neznámy a hádam nebudeš potvora ktorá to teraz hodí na priateľa. Aj keď ste neboli spolu, keď si vedela mať sex s druhým chlapom tak to rieš ale morálne.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danica2711
19. mar 2023

bude to ten "jeden chlap"...vieš aspoň, kto to je? Jednorázovka bez ochrany, si kompletná? A pár dní nato znovu bez ochrany s chlapom, s ktorým vám to zjavne bohvieako nefungovalo, keď ste potrebovali pauzu, no zbohom, aspoň keď budeš mať dieťa, sa chyť trochu rozumu

jaskolka
19. mar 2023

Tak to vyzerá, že na "ten jeden styk s iným chlapom" budeš mat takú peknú 9 mesačnú pamiatku (a následne na celý život).
A áno, je možné otehotnieť aj 5 dní pred menstruaciou, ale u teba to vyzerá, že si otehotnela už skôr. Keby to totiž bolo zo styku toho 13.3,to ešte by ti test neukázal, bolo by to veľmi skoro.

autor
19. mar 2023

@jaskolka len cyklus nemam pravidelný, posledne mesiace mi aj menzes meskal, takze je mozne ze sa aj ovu posunula… a keby je to s tym chlapom tak by neukazoval digi test 2-3 tyzdne ?

loginexistuje
19. mar 2023

1-2 jovori o pocte tyzdnov pd pocatia (mas to aj v mavode) tj hovori o pocati na zaciatku marca

river_song
19. mar 2023

Uff, tiez sa prikláňam k tomu ze zo sexu 13.3. a neskôr by nebol takto skoro pozitivny test.. cize odpoved na tvoju otazku je - skôr nie.. je velmi velmi velmi, naozaj velmi maličká šanca, že by test ukazal 5dni po styku pozitívny test, skôr by sa to dalo prirovnať k zazraku.. ale nieje to samozrejme vylúčené.. potvrdí ti to az dna test. Ja osobne sa ale prikláňam k tomu co pisali baby vyssie - priatel otcom veru asi v tomto prípade nebude 😕

beata_k
19. mar 2023

Tak priatelovo to dieta nie je, povies mu to, ci ho nechas v tom, ze bude tatko?

autor
19. mar 2023

Teraz vecer mi prisiel menzes tak teraz neviem …

autor
19. mar 2023

Samozrejme ze je mi vsetko luto, ale uz veci nevrátim späť… len teraz neviem na com som, test jeden pozitív a prisiel mi akurat menzes

januska12323
19. mar 2023

Tak uvidíš či bude normálny, po skončení správ test a budeš vedieť na čom si.

any_soj
20. mar 2023

5 dní pred MS nie je možné otehotnieť. Je možné otehotnieť (mať ovuláciu) 5 dní pred VYPOČÍTANOU ms, teda kedy ju podľa kalendára očakávaš, to samozrejme áno, môžeš mať ovuláciu tak neskôr. Ale v tom prípade posunutej ovulácie potom by ms neprišla o 5 dní, ale až minimálne o 10 (a aj to je už patológia, príliš krátka lutealna fáza, spôsobovala by problém otehotnieť), resp. v prípade otehotnenia vôbec.
Každopádne všetko dobré ti prajem...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre