Ahojte, mám velku dilemu, s priatelom zijeme spolu 4 roky, nedavno sme mali nejaku pauzu a neboli sme v kontakte… ide o to, ze 2.3 som mala nechránený prerušovaný pohlavný styk s jedným chlapom, v tom case som s priatelom nebola, dali sme sa znova dokopy o par dni neskor, s priatelom som mala sex naplno v pondelok tento tyzden 13.3, taktiež aj dalsie nasledujúce dni, v piatok mi mala prist MS ale neprisla cize meska 2 dni, spravila som si pre istotu test a vysiel pozitív digitálny ukazal 1-2 tyzden, takze je mozne otehotnieť aj 5 dni pred ms a vidiet uz pozitivny vysledok ?
Si tehotná z predtým, od pondelka by ti test nevyšiel pozitívny, ani si vtedy nemala ovulaciu. To tak dopadne keď sa nijak nechrániš.
si tehotna zo styku s tym jednym chlapom
Možné je všetko, ja som otehotnela tesne pred ms ale test mi vyšiel pozitívny až po mesiaci. Čiže tiež sa prikláňam k názorom vyššie, že ak by to bolo priateľove, test by to ešte neukázal a skôr to bude z tej jednorazovky. Vieš, nič sa nedeje len tak a zrejme toto je znamením, že s ním nemáš byť a pauza mala zostať pauzou navždy....
To vyzerá à tehotenstvo s tým co si mala prerušovaný styk. Ak by to bolo zo styku 13.3 tak to ti test ešte neukáže. Keďže od styku prešlo len 6 dni
Boze jeden den styk s nejakym chlapom nasledne s dalsim byvalym .terabalo rozmyslat a chranit sa.
Tak budeš maminou ak všetko dobre dopadne, máš aspoň kontakt na toho prveho chlapa? Lebo ak nie v rodnom liste bude otec neznámy a hádam nebudeš potvora ktorá to teraz hodí na priateľa. Aj keď ste neboli spolu, keď si vedela mať sex s druhým chlapom tak to rieš ale morálne.
bude to ten "jeden chlap"...vieš aspoň, kto to je? Jednorázovka bez ochrany, si kompletná? A pár dní nato znovu bez ochrany s chlapom, s ktorým vám to zjavne bohvieako nefungovalo, keď ste potrebovali pauzu, no zbohom, aspoň keď budeš mať dieťa, sa chyť trochu rozumu
Tak to vyzerá, že na "ten jeden styk s iným chlapom" budeš mat takú peknú 9 mesačnú pamiatku (a následne na celý život).
A áno, je možné otehotnieť aj 5 dní pred menstruaciou, ale u teba to vyzerá, že si otehotnela už skôr. Keby to totiž bolo zo styku toho 13.3,to ešte by ti test neukázal, bolo by to veľmi skoro.
@jaskolka len cyklus nemam pravidelný, posledne mesiace mi aj menzes meskal, takze je mozne ze sa aj ovu posunula… a keby je to s tym chlapom tak by neukazoval digi test 2-3 tyzdne ?
1-2 jovori o pocte tyzdnov pd pocatia (mas to aj v mavode) tj hovori o pocati na zaciatku marca
Uff, tiez sa prikláňam k tomu ze zo sexu 13.3. a neskôr by nebol takto skoro pozitivny test.. cize odpoved na tvoju otazku je - skôr nie.. je velmi velmi velmi, naozaj velmi maličká šanca, že by test ukazal 5dni po styku pozitívny test, skôr by sa to dalo prirovnať k zazraku.. ale nieje to samozrejme vylúčené.. potvrdí ti to az dna test. Ja osobne sa ale prikláňam k tomu co pisali baby vyssie - priatel otcom veru asi v tomto prípade nebude 😕
Tak priatelovo to dieta nie je, povies mu to, ci ho nechas v tom, ze bude tatko?
Teraz vecer mi prisiel menzes tak teraz neviem …
Samozrejme ze je mi vsetko luto, ale uz veci nevrátim späť… len teraz neviem na com som, test jeden pozitív a prisiel mi akurat menzes
Tak uvidíš či bude normálny, po skončení správ test a budeš vedieť na čom si.
5 dní pred MS nie je možné otehotnieť. Je možné otehotnieť (mať ovuláciu) 5 dní pred VYPOČÍTANOU ms, teda kedy ju podľa kalendára očakávaš, to samozrejme áno, môžeš mať ovuláciu tak neskôr. Ale v tom prípade posunutej ovulácie potom by ms neprišla o 5 dní, ale až minimálne o 10 (a aj to je už patológia, príliš krátka lutealna fáza, spôsobovala by problém otehotnieť), resp. v prípade otehotnenia vôbec.
Každopádne všetko dobré ti prajem...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Bohuzial si myslim, ze to bude s toho styku "s jednym chlapom", teraz mozes byt 12-15dni po oplodneni, takze styk 2.3. plus spermie tri-styri dni preziju, to ti tak ukazkovo vychadza... zo styku 13.3. by si este nemohla mat pozitivny test.