Je možné otehotnenie?

33tehulka33
7. nov 2024

Ahojte. S priateľom sme sa rozprávali o bábätku. Najskôr nechcel ze este mame cas a potom súhlasil. Tu nastáva problem. Ked sme spali prvý krat bez toho aby dával pozor tak som videla ze sa urobil. Viem ze niejedy ked sa urobil( myslím mimo- na brucho) bolo toho viac inokedy menej. Napíšem ako to je. Bol on pn aj ja "lepkavy " na wc zo mna aj trochu vyslo von. Ďalšie dni uz ale nie. Max. Jeden den na wc so mala nieco na papiery ale to mohlo byt aj nieco ine ako ejakulátu. Myslite si ze sa urobil a je možné ze vsetko ostalo vo mne? Mne sa to nezdá keďže ten prvý den to bolo ine. Ako to mate vy? Nechcem ho obviniť z toho ze sa nesnaží :/

mimicka2013
7. nov 2024

@33tehulka33 mne sa zda ze priatel mal pravdu a na dieta mate este cas

valentinaaa5985
7. nov 2024

@33tehulka33 veď nie všetko ma zostať v tebe.... Rýchle spermie sa uchytia a ostatne vytečú.... Veď je ich milion aj viac ... Na vajíčko stačí jediná spermia.... Skús ovulačné testy aby si vedela kedy máš ovuláciu to je pri snažení to najdôležitejšie..... A nie aplikácia nie je najlepší zdroj na odhad plodných dní.... Držím palce

klarissa25
7. nov 2024

@mimicka2013 tiež som toho názoru....

brrunetkaa
7. nov 2024

Boze…radsej sa venujte rozmnozovaniu vedomosti

domka222
7. nov 2024

Nervy moje,nechcem ho obviniť z toho,že sa nesnaží. To si akože myslíš, že čapoval a zrazu pipu zastavil? A koľko dní si predstavuješ, že by to malo z teba tiecť? To nie je kôň, čo ti dá za pol kýbľa ejakulátu.

33tehulka33
autor
7. nov 2024

@valentinaaa5985 ved o to ide ze za normálnych okolnosti by zvyšok mal vyziect ale zo mna nic nejde preto Som sa pýtala ci je to normslne . Ze by bolo toho tolko malo ze nič nevytecie?

valentinaaa5985
7. nov 2024

@33tehulka33 to nevytečie naraz.... Ale aj hneď po pohlavnom styku niečo, potom pri močení, pri sprchovaní to nemusíš cítiť že to ide z teba vonn... Aj my sa snažíme o bábo... O jedno som prisla v apríli.... Tak si len sleduj ovuláciu a čo má vyjsť vyjde von a čo nie tak tam zostane.....

33tehulka33
autor
7. nov 2024

@domka222 prepáčte ale to píšem ze zo mna nešlo nič ! Ani mala kvapka … učili ma ze nieje hanba opytat sa ked nieco neviem .

33tehulka33
autor
7. nov 2024

@brrunetkaa takze takto Mila pani. Ked ste dostali prvý krat menzes vedeli ste kolko dni potrvá ? Vedeli ste aky ma byt silný? Ked ste mali prvý krat sex vedeli ste ci to bude bolieť ? Ked ste rodili vedeli ste ako presne bude pôrod vyzerať ? Vedeli ste stale vsetko ? Nieje hanba opytat sa … kto sa pýta vyzerá hlupo možno v tu chvíľu . Kto sa neopýtal ostane hlúpy navždy. Do teraz sme s priateľom davali pozor preto viem ze logicky je toho raz viac raz menej samozrejne … ale prave tu z modrého koníka kde by sme si mali poradit vidím vo píšu ženy ze niekedy aj na druhý den este z nich nieco vytečie tsk som sa opýtala normalne ci je to možné ze mne sa to nedeje !

33tehulka33
autor
7. nov 2024

@valentinaaa5985 držím palce veľmi silno . My sme sa dlho nemohli snažiť lebo so mala zdravotne problémy :/

valentinaaa5985
7. nov 2024

@33tehulka33 ďakujem snáď sa pošťastí.... Ale nejde o to koľko spermii má ale to akú majú pohyblivosť a životnosť....

jaskolka
7. nov 2024

No ja som bola tehotná 3x,a skutočne som nikdy nesledovala,čo a koľko a kedy vyšlo či nevyšlo von.A to sme sa tiež snažili ,no mne ani na um neprišlo sledovať množstvo ejakulatu.
Niekedy až žasnem,čo všetko ženy sú schopné pozorovať a riešiť.

33tehulka33
autor
7. nov 2024

@valentinaaa5985 Ano Ano to viem len viete ak spíte 5rokou s niekym a dávate pozor a potom prvý mesiac skúšate ci sa pošťastí to znamena ze cca 6-7 x tak ma prekvapilo ze nič naozaj nič nešlo von ako píšem ine ženy tu písali ako vsetko išlo von atd. Preto nechápem ako je to možné …. Nemam mokré ani prádlo ani nič :/

33tehulka33
autor
7. nov 2024

@jaskolka ni vidíte tak ja to riesim

valentinaaa5985
7. nov 2024

@33tehulka33 lekári odporúčajú mať sex pri snažení obdeň tojest Každý druhý deň.... Aby spermie dozreli....

pet888
7. nov 2024

@33tehulka33 ejakulat po sexe vytecie,nestane sa ze nic nevytecie,ani kvapka.Cize ak z vas nic nejde,tak asi orgazmus len predstiera..

33tehulka33
autor
7. nov 2024

@pet888 Dakujem konečne normálna odpoved/nazor … snazim sa prave preto sledovať ci nieco ide von a je mi smutno ze ine ženy ma nevedia pochopiť a skor reagujú urážlivo alebo výsmesne :/ keby som porodila uz 4deti a viem vsetko tak sa nepytam ….

kitycat
7. nov 2024

@33tehulka33 prosim a okrem tozhovorov o babatku ste sa rozpravali o veciach ako
Mamzelstvo
Financie
Byvanie
Starostlivost

Ste v domacnosti rovnocenni partneri? Mate nejake neresti co by pri dietati vadili?
Vzdy mi tieto temy pridu ako ked sa bavite o kupe Babybjorn

pet888
8. nov 2024

@33tehulka33 bohuzial,vela zien si tu chodi vybit vlastnu frustraciu z ich zivota na inych zenach a reaguju nepekne a urazlivo..:/

33tehulka33
autor
8. nov 2024

@pet888 ked to mam napisat tak ako to je bohuzial sexuálna výchova na sk nula bodou. No mna by nenapadlo pýtať sa nieco take predtým ako dom riešila tejotenstvo rovnako ako ine otázky týkajúce sa pôrodu ma napadnú/ prekvapia až pri pôrode. Nečudujem sa ze ženy z osád a to nehovorím vôbec urážlivo nevedia o ochrane ked ja s VS riesim takéto veci :D ľudia si pohoršení ze deti by mali mat sexuálnu východu ale ved nejdú ich učiť hneď na prvej hodine ako prebieha sex bože spamätajte sa ak deti od malička sa budú hanbiť hovorit o svojom tele ak sa 14 ročne hanbia za menzes ako sa mame vzdelávať ?

leazeu
12. nov 2024

@domka222 odpadla som teraz 🤣🤣🤣🤣

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre