Je možné otehotnenie?

simcucik
1. júl 2024

Ahojte, moja otázka znie dá sa otehotnieť pokial sa domna priateľ nespraví? Sme spolu 2 a pól roka, styk vždy bez kondomu máme 21 ja by som už babo veľmi chcela, ale jeho názor najprv zabezpečiť bývanie …, súhlasím ale ajtak by som veľmi chcela 🥹 moji rodicia by tiež radi boli už starými rodičmi a chceli by vnúča. Dávame si vždy pozor teda on hlavne keďže to závisí na ňom, dá sa otehotnieť aj tak keď sa domna nespraví?

vanilkovazmrzka
1. júl 2024

Bez semena sa vajko same neoplodni.

jaskolka
1. júl 2024

@simcucik existuje "kvapka lásky" teda predejakulacna tekutina, ktorá môže obsahovať spermie, čiže áno, je to možné aj takto otehotnieť.
No na druhej strane, priateľ má s tým bývaním, zabezpečenim atď pravdu, máte 21,neuteka ti posledný vlak, na dieťa máš ešte veľa času.

domka222
1. júl 2024

Áno dá. Ale nemyslíš si,že dieťa by mali chcieť obaja a v rovnakom čase?

bambulka711
1. júl 2024

Dá, ale šanca je veľmi malá a to musíte byť obaja v poriadku. Druhá vec, že ak on nechce, tak aj keby sa podarilo, zaplatíte za to neskôr vzťahom. Dieťa, aj vytúžené z oboch strán, je skúška vzťahu.

lavender94
1. júl 2024

Áno, dá sa otehotnieť. V dnešnej dobe sa chceš nezabezpečená vrhať do dieťaťa a rodičia ťa v tom ešte podporujú? Ak máš v tvojom veku takýto pohľad na život, tak si sama ešte decko. A keď on nechce, kľudne sa môže stať, že ťa pošle na potrat alebo sa rozídete. Veď máš cely život pred sebou, ovarialnu zásobu budeš mať ešte niekoľko rokov veľmi solídnu, tak skludni hormón a rodičom vysvetli, že ak nemajú niekde zbytočný dom na prepis, tak tiež nech dajú pokoj

sisa_s
1. júl 2024

V 21r si spravit dieta s priatelom do podnajmu, lebo rodicia chcu vnuca...to je recept na uspesny vztah a zivot

januska12323
1. júl 2024

Kam sa ponáhľaš? Priateľ má pravdu. Či ty chceš rodiť deti do detskej izby len preto, že rodičia chcú vnúča?

lauriik
1. júl 2024

Mas 21r, uzivaj si zivot, kupte byvanie, pocestujte. Ked budes mat dieta aj za 5 rokov tak stale budes mlada mama. Naozaj sa nemate kam ponahlat.

kikusenka1
1. júl 2024

Môj muž sa tiež do mňa nespravil a som v 3 mesiaci 🙄 takže áno dá sa otehotnieť... no keď priateľ nechce ešte dieťa a ty ano moc by som to nesilila pretože sa môže stať že skončíš ako slobodna mamina. Moja kamarátka to s každým silila domemoty každý jej frajer počúval len o tom ze chce už dieta a nakoniec ma 39 rokov a je sama a bezdetna

mirkam3
1. júl 2024

@simcucik tak určite už boli aj take pary čo otehotneli aj takto “nechtiac”. Ale tuto sa musím podobne ako ostatné baby zastať priateľa, že treba byt trocha realisti, to že ty by si “veľmi chcela” je fajn, ale on ako budúci otec a (predpokladam) živiteľ mladej rodiny ma čo k tomu dodať a to dosť výrazne. Tvoji rodičia to možno myslia dobre, ale oni do toho naozaj nemajú absolútne co hovoriť lebo sa potom môže naozaj stat, že sa o dieťa budeš starať ty a rodičia, a priateľ bude len ex..

simcucik
autor
1. júl 2024

Asi som sa zle vyjadrila on to dieťa chce a ja to naňho nesilim len som sa chcela spýtať či je šanca že by sa podarilo aj teraz, bývame spolu čiže v detskej izbe by som nerodila 🤣. Nemyslela som to tak že CHCEM DO DIEŤA! Ani že moji rodicia CHCÚ TO DIEŤA! ale že by som si to už vedela predstaviť a aj oni lenže vidim že väčšina z vás to asi zle pochopila 🙈 ja som mala len otázku či je šanca ale väčšinou ako vidim reakcie tu na modrom koniku tak mi je do smiechu

mirkam3
1. júl 2024

@simcucik ved si tu dostala xy odpovedi, že možné to naozaj je. Ak ťa iné komenty nezaujímali, len čisto tie súvisiace so sexom a oplodnenim, neviem naco si vôbec spomínala bývanie a rodičov, ti sa na vašom sexe (predpokladam) nezúčastňujú… Keď už sme pri tom, mne tiež tvoj posledný koment príde typicky koment z MK ——> keď nedostaneš odpoved, ktorú chceš počuť, začneš útočiť na diskutujuce 😂😂😂.

bambulka711
1. júl 2024

@simcucik veď teba ten smiech prejde, keď sa "podarí" 🙂

sisska96
1. júl 2024

JAASNE že se dá. Kde ste boli keď učili biológiu?

egonsk
1. júl 2024

@simcucik biblia pozna taky pripad, mozno budes dalsia v poradi, len to potom oznam aj vatikanu, nech ta dopisu do zoznamu...

lauriik
1. júl 2024

Ano mozes otehotniet. Zalezi ci chlap "umi". Mam kamosku co ma z takeho sexu uz dve deti. My s manzelom tak fungujeme roky a nikdy nic.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre